Eve Online > NoobGarten
Powrót i różne związane z nim rozterki
Xarthias:
A nie to napisałem?
Gregorius:
Tak, jak Skeer mówi - możesz skillować shipy innej rasy, bez problemu. ;)
Amarr teraz dostało fajnego boosta - warto się zainteresować, ale trzeba zaznaczyć, że to bardzo wymagająca rasa (skille). No i cap pozostanie twoim przyjacielem na wieki .. amarr!
Kalressin:
Dont worry. Jesli myslisz ze jestes cienki bo odpadles po 2.5 miesiaca robienia misji to ci powiem ze sa tacy jak ja co jak robia 3 dni to maja ochote monitorem o sciane rzucic. A do pvp nie wybiera sie rasy tylko raczej statki. Nic ci nie przeszkadza w lataniu cepami gallente, hacami matari i bs-ami caldari. To tylko kwestia twoich preferencji (no i czasu skillowania hehe )
Goomich:
A tego co wyskillowałeś przez te 2.5 miesiąca, już nie będziesz musiał skillować drugi raz.
Alnus Incana:
--- Cytat: Xarthias w Kwietnia 14, 2008, 07:10:35 ---Jakoś przywykłem, że wszyscy mówią - Gallente do pvp, Caldari nie... Ty twierdzisz odwrotenie... :D
I obie wersje są nie do końca prawdziwe :)
--- Koniec cytatu ---
To nie ja twierdzę. Tyle wyczytałem i jak sądzę chodzi o wyśrubowane Int i Perc u Caldari Achura ( i minimalne Char). Sądzę że chodzi tylko o to, że można uzyskać efekty w bardzo krótkim czasie i szybko zająć się PvP. Zapewne w dalszej perspektywie nie jest już tak różowo.
Wiem, że nie ma problemu z pilotowaniem statków innych nacji (i w ogóle wybór nacji nie zamyka jakiejkolwiek "drogi"), ale wybierając daną nację jest się już całkiem dobrze zorientowanym w jej statkach i np. w krótkim czasie można latać krażownikami. Przesiadka z statków Caldari na statki Amarr zajęła by mi trochę czasu, który wolałbym narazie inaczej spożytkować...zresztą jak mówiłem nie czuję się dobrze w skórze Achura. Biorąc pod uwagę że ta postać nie ma chyba nawet miesiąca to raczej nie jest to wielka strata (gdyby to były 2,5 pewnie bym się wahał)
--- Cytat: Gregorius ---Amarr teraz dostało fajnego boosta - warto się zainteresować, ale trzeba zaznaczyć, że to bardzo wymagająca rasa (skille). No i cap pozostanie twoim przyjacielem na wieki .. amarr!
--- Koniec cytatu ---
To znaczy? Właśnie takie informację by mnie interesowały, bo w sumie już zdecydowałem o stworzeniu char'a Amarr-Khanid pod PvP.
Czytałem http://wiki.goonfleet.com/index.php?title=Recommended_Base_Stat_Builds#Amarr_PvP_Build i http://wiki.goonfleet.com/index.php?title=Basic_Character_Creation#Races_in_Ship_Terms. To jest aktualne?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej