Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions: Misje
lolnik1:
Mam pytanie co do kupna eve online. Widziałem, że można kupić pre paid, ale co z podstawką, samą grą? Jest dostępna gdzies w pudełku, czy trzeba przez internet klucz zamawiać na oficjalnej stronie?
Xarthias:
Ściągasz ze strony i masz :)
W noob garten jest temat do proszenia o trial 21-dni, nim zakładasz sobie konto, instalujesz klienta i grasz. Potem wykupujesz gtc i już masz pełną grę. Żadnego boxa kupować nie trzeba, choć oczywiście można, o ile się gdzieś trafi - w boxie był 30 dniowy gtc, którym się przedłużało triala.
Oxylan:
--- Cytat: Shron w Maja 28, 2010, 11:05:43 ---Jako, że to mój pierwszy post to chcę powitać Wszystkich i prosić o radę.
Postanowiłem spróbować Eve i pierwsze dni są całkiem ciekawe...ale, pojawił się problem.
Po przekopaniu się przez różnego rodzaju poradniki, fora itp wyszło na to, iż początek to skilowanie działu Learning. Dzielnie uczy się więc mój avatarek. Książki jednak kosztują majątek (ponad 20 milionów), a początkowe misyjki tutorialowe dają około 1. Pozostałą kasę trzeba skombinować i postanowiłem połączyć 2 rzeczy: kase i standing by móc wykupić clona kangura (czy jak mu tam).
I właśnie tu natknąłem się na dylemat. Misje robie od 2 dni i są to misje bojowe. Standing to korporacji płynie powolutku (z 0.0 mam 0.84), frakcyjny do Caldari (czy wspominałem, że gram Caldarii?)
--- Koniec cytatu ---
Jeśli chcesz podnieść szybko stand do korpów Caldaryjskich oraz trochę zarobić to mogę pomóc i zapraszam misje lvl 4, zyskasz stand oraz iski na seta adv lernów w godzine może dwie,jesli jesteś zainteresowany to dodaj sobie do książki adresowej nick Oxylan taki sam jak na forum eve centrala, jak zobaczysz że jestem online to śmiało pisz na prv,albo napisz maila, zazwyczaj w grze jestem od 14:00 do północy.
Pozdro
Duditsu:
Mam pytanie o loot z misji.
Czy jest to jedynie moje odczucie, czy po Tyrannis nastąpił spadek dropu modułów z npców w misjach?
Sam robię lvl 3 dla Caldari Navy i widzę, że coraz mniej wraków dropi moduły (dotyczy to zwłaszcza Guristasów). Częściej znajduje namedy (np. 1MN MWD), ale przez to ich cena szybko spada.
Czy u innych frakcji npc (angelsi, sansha) spadek ilości lootu też przekłada się na odczuwalne zmniejszenie opłacalności misji? Czy CCP chciało trochę przygrzać tylko Caldari misjonarzom :)?
Doom:
Tak nie mylisz się. Takie były założenia pacha z grubsza. Czy droop lootu miał spaść aż tak bardzo czy trochę mniej to est raczej bez znaczenia...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej