Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions: Misje
ksnicolas:
No wiec tak, mam standa ponad 3.5 z caldari navy i proboje wziac misje lvl3 od agenta q-15 ktory jest available
oto jak wyglada rozmowa
http://i45.tinypic.com/24ywlrs.jpg
agenci lvl2 dziaja normalnie.
probowalem juz usuwac cache i settingi jak mi radzil ktorys z opow poprzez petycje ale nic to nie dalo.
Doom:
Jeden raz miałem coś takiego. Pomógł zwykły relog... jesli masz tak cały czas to sugerowałbym zignorować tego agenta
ksnicolas:
problem jest taki ze u kilku agentow probowalem, bodajze 3 i u kazdego jest ta sama sytuacja. Agenci lvl2 dzialaja normalnie a lvl3 sie popsuli cos i nie kochaja mnie ;f probowalem juz reglow
Doom:
No to w takim układzie, cały czas odsyłaj CCP petycje i nie daj się spławić, jeden agent to błąd gry który może być ciężki do lokalizacji ale jeśli kilku nawala to raczej mają problem
Gabriel:
--- Cytat: Templar Brave w Lutego 17, 2010, 18:07:28 ---w tej samej stacji byli agenci Storyline - Security i Surveillance
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Doom w Lutego 17, 2010, 22:33:08 ---O storyline męczy Cię agent którego lokacji najbliżej wykonałeś misję wywołującą storyline.
--- Koniec cytatu ---
lol, nie mialem pojecia,
no to oficjalnie jestem meganoobem, ja sie zastanawialem czemu mi tak standing slabo leci a rownoczesnie mam standingi po 2 do korpow dla ktorych nie misjowalem, ehh
dzieki bardzo za wyrwanie z drastycznej niewiedzy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej