Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions: Misje

<< < (40/90) > >>

Doom:
Standing jest dzielony

Gabriel:

--- Cytat: Mona X w Lutego 17, 2010, 15:47:48 ---http://www.evegeek.com/mission.php

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Templar Brave w Lutego 17, 2010, 17:00:09 ---Combaty są dosyć często, zależy z jakiego wydziału jest agent.

--- Koniec cytatu ---

no ale ze storyline nie mam wplywu na to jaki jest agent, po prostu sie odzywa via mail i proponuje misje,

o to pytalem - jak czesto sie trwafia combat w storyline, zebym wiedzial czy kupowac badgera ( ktorego zreszta i tak kupilem ;) )

Templar Brave:

--- Cytat: Gabriel w Lutego 17, 2010, 17:54:24 ---no ale ze storyline nie mam wplywu na to jaki jest agent, po prostu sie odzywa via mail i proponuje misje,

o to pytalem - jak czesto sie trwafia combat w storyline, zebym wiedzial czy kupowac badgera ( ktorego zreszta i tak kupilem ;) )

--- Koniec cytatu ---
No chyba jednak masz jakiś wpływ. Ja robiłem misje dla agenta Security lvl4 i w tej samej stacji byli agenci Storyline - Secuity i Surveillance i zawsze dostawałem specjala od tego z security, prawie same bitewne, czasami courier czy mateiały do dostarczenia. Więc myślę, że ma to jednak znaczenie. A jeśli Ty robisz w miejscu, gdzie nie ma agenta Storyline, to odzywa się do Ciebie ten najbliższy, najbardziej pasujący do twojej profesji, więc niekoniecznie będzie to wtedy agent z tego samego wydziału.

Kombat:

--- Cytat: Gabriel w Lutego 17, 2010, 15:16:21 ---czesto sie kombaty trafiaja?
--- Koniec cytatu ---
Raczej rzadko. Słyszałem że jest jeden w BUFU.

Doom:
O storyline męczy Cię agent którego lokacji najbliżej wykonałeś misję wywołującą storyline. Gdyby liczniki w grze działały poprawnie, mógłbyś tym manipulować. Ponieważ nie działają rozrzut misji do zrobienia na storyline jest dość szeroki (10 - 20 misji )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej