Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions: Misje
Goomich:
Ale T2 nie wchodzą do CN launcherów. :))
Doom:
Które kosztują w ***** W high secu latanie okrętem który ma na grzbiecie fit podchodzący kosztem pod miliard może i jest zabawne, szybkie, a co za tym idzie opłacalne (chociaż jak się trafi suiside gang który uzna ze warto dla tych paru modułów które przetrwają eksplozję dostać baty od Concordu...), ale ja np dziłam na pograniczu hig i low i czsem muszę lecieć na misję do low, a tam taki statek to latający neon z napisem roz... mnie :?
Full t2 może i jest te pare proent słabsze ale nie wiem czy w niektórych wypadkach nie wychodzi mniej jak 1/10 podobnego fitu na namedach / factionach itp
SokoleOko:
Pomijając kwiatki, jak wczoraj widziany przeze mnie na kontraktach oficerski cap recharger za drobne 1,6 miliarda ISK, który to dodaje nam +24%, a zwykły cap recharger T2 kosztujący jakieś grosze, dodaje +20%.
Oczywiście, ktoś powie że "ta różnica może zdecydować o wyniku walki". Niewykluczone, ale przy TAKIEJ różnicy w cenie, to opłaca się wtopić cztery BS-y Navy Issue z fitem i wciąż będzie się do przodu :uglystupid2:
Straszny:
--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 17, 2009, 12:47:43 ---Pomijając kwiatki, jak wczoraj widziany przeze mnie na kontraktach oficerski cap recharger za drobne 1,6 miliarda ISK, który to dodaje nam +24%, a zwykły cap recharger T2 kosztujący jakieś grosze, dodaje +20%.
Oczywiście, ktoś powie że "ta różnica może zdecydować o wyniku walki". Niewykluczone, ale przy TAKIEJ różnicy w cenie, to opłaca się wtopić cztery BS-y Navy Issue z fitem i wciąż będzie się do przodu :uglystupid2:
--- Koniec cytatu ---
tyle ze to sie zakłada na capitale / super-capitale co często przekłada sie na znaczące zmiany w ich możliwościach.
Shaila Er:
Pomijając kwiatki, oficerskiego cap rechargera nie zakłada się na BSy :crazy2:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej