Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Smashkill w opałach

<< < (2/4) > >>

Maxima:
350 na lokalu to nie tak zle...  w qy6 mielismy 700+ tak ze chyba grajac w eveke terytorianla trzeba sie do tego powoli przyzwyczaic.... :(
A co do RA to oni zawsze weszla gdzie tu wsadzil lapy albo komu spuscic na glowe bloba swoich capsow.

DaBlades:

--- Cytat: Maxima w Marzec 05, 2008, 09:38:34 ---A co do RA to oni zawsze weszla gdzie tu wsadzil lapy albo komu spuscic na glowe bloba swoich capsow.

--- Koniec cytatu ---

to ich sposób racenia  ::)

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Pimpeck w Marzec 05, 2008, 08:54:42 ---P.S. Mala dygresja a propos tego, ze niby Wy (TRI) nie razem z RA i akcja w BWF i 9IZ zupelnie przypadkowa - cos mi sie w to wierzyc nie chce ;) Zalogowalem sie dzisiaji jakos tak nagle zobaczylem w BWF troche RA - tak se przylecieli popatrzec czy nie do konca ? :D

--- Koniec cytatu ---

Gdy dziś rano sprawdzałem to RA nadal było neutralne. Pewnie liczą na hotdropa.

--- Cytat: Maxima w Marzec 05, 2008, 09:38:34 ---350 na lokalu to nie tak zle...  w qy6 mielismy 700+ tak ze chyba grajac w eveke terytorianla trzeba sie do tego powoli przyzwyczaic.... :(

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem jak można walczyć przy 700+ chyba, że CCP jakoś specjalnie przygotowuje Wam nody. Wczorajsza walka naprawdę mnie rozczarowała. O ile poprzednio lag był zły to przynajmniej coś się dawało zrobić. Wczoraj równie dobrze mogłem zrobić self-destructa przed stacją. Jedyne obrażenia jakie udało mi się zadać pochodziły od piątki Warriorów wypuszczonych na początku walki i latających samopas. Następnym razem biorę Dominiksa - idealny statek do laga bo sam walczy.  >:(

PS. A właściwie dlaczego RA atakuje Atlas? Sądziłem, że oni z aliansami z drone regions żyją raczej na plusie.

Nerxes:
Heh pewnie TRI bada teren.. jak sie okaze ze przeciwnik miętki to porozwalaja POS'y i zabiora stacje :) okazji nie przepuszcza napewno A jak przeciwnik bedzie sie staral to w dlugie POS-Wars sie ladowac nie beda :) Bo jak im sie piloci znudza to co napisze ten Darkness?

" - Łi didynt łont dat stejszyn enyłej"?

A co do laga to przy ~700 osobach wyglada to tak
[ 2008.02.29 20:07:02 ] (notify) Ship stopping
[ 2008.02.29 20:10:26 ] (notify) Ship stopping
[ 2008.02.29 20:10:27 ] (notify) Ship stopping
[ 2008.02.29 20:10:28 ] (notify) Ship stopping
[ 2008.02.29 21:40:27 ] (combat) <color=0xffbb6600>Ghost Reaper &lt;SNRAA&gt;(Megathron) hits you for <b>175</b> damage.
[ 2008.02.29 21:40:33 ] (combat) <color=0xffbb6600>Ghost Reaper &lt;SNRAA&gt;(Megathron) hits you for <b>206</b> damage.
[ 2008.02.29 21:40:42 ] (combat) <color=0xffbb6600>Ghost Reaper &lt;SNRAA&gt;(Megathron) hits you for <b>161</b> damage.

Gosc zaczol do mnie walic chwile zanim mi sie pojawil na gridzie.. a od zwarpowania i zatrzymania statku on byl pierwszym i ostatnim ktorego widzialem :)

Pimpeck:
No ja tak tragicznie nie mialem jak pisze Archen i zastanawiam sie skad taka roznica. Jedno pewne, ze po kilku blobach, ktore przezylem juz nerwowo nie naciskam klawiszy bo wiem, ze to nic nie da. Wlaczam moduly i spokojnie czekam na efekt :D
Nie sadze zeby to byla kwestia po stronie klienta. Moze gorzej maja Ci co juz wisza w gridzie ?
Moze jest ktos kto umialby to wyjasnic ? :D
Pozdro

P.S. Co do wielkiej polityki to pojecia nie wykazuje kto, komu, dlaczego i za co ;) RA zawsze mialem na czerowno wiec mnie to rybka :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej