Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve - last time - nowe zasady

<< < (7/11) > >>

Ronin:
W delve nie ma o czym pisac... jedyne hosty ktore widac to pandemic legion ktory kampi pr- w stylu ala burn eden, czyli jak sie pokaza 2 shipy to spierdalaja swoim 20sto osobowym gangiem... Goonsi w q6y i sie nei wychylaja a jak wychyla to daleko nie dolatuja... a BoB konczy posa za posem czyszczac okolice.

Fedajkin:
hehehe.. Roninek, tak dla mojej ciekawości ile osób cię biło? Bo z mojego skrzydła nie byłeś prymiary, ale że byłeś w moim zasiegu to się połakomiłem ;)

P.S. Dlaczego flamer? :( Kiedy ja flamowałem? Taki spokojny ze mnie chłopczyk :( i też stawiam na pana P. 5 isk, bo nie podejmę wyzwania :P

Aeon Horax:

--- Cytat: Laira w Marzec 11, 2008, 07:40:37 ---... skok, warp na gejta i rozpoczęła się zabawa... niestety nie dla mnie  ;) nie wiem czy byłem prymiary czy secondary, ale raczej i nazwa shipa nie była jakoś pierwsza z brzego i mój char nie jest na początku alfabetu, w każdym razie, koledzy z BuFu pomogli odbić mi się od dna i po niespełna parunastu sekundach byłem bogatszy o 105M...  ale cóż z tego, skoro moje implanty poszły do dziada ;)

--- Koniec cytatu ---

Dlaczego sie dziwisz? wsrod BSow byles drugi na liscie alfabetycznej :D

Fedajkin:
No właśnie :( po przemyśleniu i spojrzeniu jakie szipy brały udziałw walce, nie ma się czemu dziwić. Ale i tak cieszę się, że tam byłem, przynajmniej nikt z BuFu mi nie zarzucił, że na piwko nie wpadłem ;)

P.S. Rada na przyszłość - nie wyróżniaj się z tłumu.  :uglystupid2:

LosBekoczoS:
Wkoncu znalazlem cos co odpowiada wojnie w Delve.. i co probowalem unaocznic w poprzednich flamach :D

http://www.youtube.com/watch?v=CQgR-o6Hf_A zamiast dick wstawcie sobie E-peen i wszystko jasne  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej