Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve - last time - nowe zasady

<< < (6/11) > >>

Yogos:
O fajna bitka :)

Świat sie zmienia BuFu w BSach pojechane przez gang w którym było więcej vagasów  :D

Ale to znaczy że prawie się tam wszyscy w kupie spotkaliśmy bo GBT z Basem sobie roamowało niedaleko TPAR i nawet łupneliśmy Odysei jakiś :D

Fedajkin:

--- Cytat: partridge w Marzec 11, 2008, 08:37:28 ---Z tego co widze to czegos brakuje... L... cos tam.

--- Koniec cytatu ---
Uściślij p... jakiś tam...

Yogos:
ADDDDMIIN !!  :police:
PAAALI SIĘ PAAAAALIII  :knuppel2: :knuppel2:  >:D

FLAAAAAAAAMEEEEEE    >:D >:D >:D

przenosić posty i do flame działu i fight :D
5 isków na Parta :D

Ronin:
Z mojej perspektywy... wylecielismy sobie na roamik w ciezkich statkach jak to ostatnio mamy w zwyczaju... latamy latamy, ucieka jeden gang 20sto osobowy, ucieka drugi 15sto... W koncu dostaje intel oddysey stoi na gatcie yupi! Flota leci bsy jump on contact i engage. W momencie jump dostaje kontak 20kilka Vea Victis jump dalej trap, sek zastanawienia sie opcje byly 2 podbijamy i czekamy na koniec agresji(99% by nas przezylo) albo walczymy jako ze wieczor byl nudny to walczymy. Dostalem primary nie wiem czemu :P overheat mwd, odszedlem spokojnie zostalo mi 23% strutktury ale prawie 2 cepy zajebalem co gonily mnie (brak weba ;/) walka sie toczy, od poczatku jasne bylo ze przegramy ale bawimy sie :) po walce zajebiste nastroje u wiekszosci szczegolnie ze zabilismy czolowego flamera razem z jajem!

LosBekoczoS:
Bosh co za czasy nastaly Laira "członkiem wysunietym z ramienia" od flamow  :D a taki spokojny młody człowiek był ...  :police:
No ale moze juz wrocmy do tematu. Delve ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej