Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve - last time - nowe zasady

(1/11) > >>

Hastrabull:
OK Panowie,
Watek o Delve po raz ostatni. Tym razem przyjmuje proste zalozenie. Watek ma zawierac TYLKO Battle reporty lub raporty z dzialan roznorodnych obydwu stron. Fakty, nie komentarze. Zadnych komentarzy, flejmow, nic.

Jakikolwiek tego typu post od razu wylatuje na smietnik flame'owy. Sprobujmy zrobic cos na wzor GBBS'u.

A wiec ja zaczne:

F-T i J-L, to dwa systemy bedace aktualnie celem ataku Goonsow. Od downtime'u w obydwu systemach wyladowalo kilkanascie POSow. Od wczoraj natomiast BOB przegrupowuje sie w tych dwoch systemach.

Wyglada na to, ze zaczyna sie kolejny tydzien zabawy, lagow, crashnodow itp :)

Totalizator:
Bitwa w T-M, podczas pykania do wiezy pojawilo się 10 carrierów BoB bez supportu w niecałe 300 Goonsów/TCF/RAZOR/Pandemic Legion w localu. Wytrzymały pierwszy napór po czym zostało wrzucone przez jumpbridge kilkanaście battleshipów i supportu BoBa. Lag jest oczywiście okropny i ze stanu portfela wnioskuje że mój dominix już padł, zdołałem namierzyć i postrzelać trochę w bobowego thanatosa chociaż. Obecnie ponad 200 naszych zmaga się z 10 carrierami, garstką supportu i tym co zostało z posowych działek.

Trico:
chyba wam nie wyszło... po bitwie - gonitwie - bitwie w Y5C-YD (w której padłem bo byłem chyba pierwszym bckiem na polu walki... ;/ ) polecieli jeszcze do was do T-M, tylko tam wzieli dodatkowo carriery ;]
zaczęło się gdy 100 bsów poleciało do querious, gdy TCF zaczął sprawdzać gdze jest BoB w ciągu 10 minut wróciliśmy z a2-v niepostrzeżeni (!) do NOL a potem to jeszcze w zaraze jb minęło... wreszcie support warp i łapać co wam w łapy wpadnie xD

Squigger:
Bitka w T-MOFA skończyła by się chyba bez praktycznie żadnych strat po stronie GBC, gdyby lag nie powodował warpoutów i niemożność kliknięcia w POS-a. Flota "kilkunastu" liczyła więcej, tylko że wszystkich przytrzymał lag. Potem oblegliśmy POS TCF, postawiony w reinforced i chyba zmieciony już z powierzchni ziemi (jakiś śmieszny timer strontu miał).

Super jatka w dwóch systemach, dobry fleet battle i ogólny gf.

Jak na goonswarm to nawet mało smackowali na localu (wow).

Ronin:
strat troche bylo niestety przez laga... ale carriery i tak po raz kolejny zmasakrowaly fighterami na autoagro.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej