Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions edycja trzecia
Goomich:
--- Cytat: Za'afiel w Marca 25, 2008, 01:35:24 --- chyba, ze tu cos pominalem ;) dlatego, prosze o rozwinięcie posta :D
--- Koniec cytatu ---
To ja sobie rodzaje rakiet pomyliłem. : :D
Zaafiel:
--- Cytat: seishin w Marca 25, 2008, 15:19:09 ---incursus
3x 125II + spike
mwd, disruptor,booster + tyle bateryjek ile dasz rady zabrac
2x overdrive
hobgoblin II
dps cos ok 50, optimal ponad 20 km
zamiast goblina mozesz dac dronke webujacą ale nie ma co sie certolić
jak zlapiesz kolesia disruptorem to po zabawie bo jak doleci dronka to zacznie w nia strzelac albo w ciebie - tak czy siak on ma 2 cele a ty jeden, raczej suicide setup ale moze zadziala
--- Koniec cytatu ---
Nie bede sie bawil w disruptor, jego odwarpniecie juz bedzie dla mnie wygrana ;)
moj fit na tristanie to:
high:
small 150 II + spike x2
med:
sensor booster (named lub II) ze skryptem na odleglosc
micro cap booster (jaki tam mozemy wfitowac) + 200
mwd (named)
low:
tracking enhancer x3 (named lub II)
z tym co ja zdolalem wpakowac wychodzi optimal 38 + 6,3 km i targeting range 47 km, powinno zadzialac ;) swoja droga to niezly fit na ratowanie i misje jak sie MWD na AB zamieni
--- Cytat: Mona X w Marca 25, 2008, 15:59:22 ---To ja sobie rodzaje rakiet pomyliłem. : :D
--- Koniec cytatu ---
;)
Goomich:
Jeśli chcesz zabić frytę to użyj deski. :)
Wsadzsz ze 6 raili, to gościu szybko odparuje, a z moimi skillami zasięg wynosi 49 na spajkach bez enchancerów i 57 namierzanie z sensor boosterem named i bez skrypta..
NeX:
+ dla Mona X za najsensowniejszą odpowiedź. Destro, to zasieg, szybkość i niski koszt w ISK i skill pointach. Dokładnie to co jet potrzebne komuś, kto zaczyna grę i chce ubić pojedyńczą, upierdliwą fretkę, a nie ma jeszcze ceptora, afa, czy bombera, lub po prostu szkoda mu ryzykować kasę. O0
Zaafiel:
no fakt, to musze kupic ksiazke na deske bo narazie moge latac tylko gallentyjska fretka :D
choc z drugiej strony cos w środku, mówi mi "eee tam, nie idz na latwizne, nie bierz wiekszego statku" ;P tym bardziej, ze o wygranej decydowaly szczegoly i to takie nad ktorymi wiem ze musze popracowac ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej