Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions edycja trzecia

<< < (14/52) > >>

Goomich:
To się wydobywa w POSach w 0,3 i niżej. Reakcje można też tylko tam przeprowadzac.

Zaafiel:
ok, ostatnio mam na pienku z jednym takim kestrelem ;) dostalem po dupsku dwa razy jak próbowałem dorwac go na close ficie bo nie ogarnąłem capa, MWD zjadl mi capa mimo iz włączany pulsacyjnie no i włączyłem ponownie po szybkim cap booscie wszystko oprócz weba, który przy moim optimalu jest bardzo wazny, niewazne zreszta, zacząłem kombinować fit snajperski, który byłby w stanie notorycznie gubic target kestrela z tym że udało mi się na Tristanie z 3x comp enchancer II uzyskać tylko 38 + 6,3 optim. (small rail 150mm II i spike'i + oczywiscie sensor booster ze ze skryptem na odleglosc zeby w ogole target zlapac) co licząc 40km targetingu kestrela + hmm zalozmy long range targ. na lvl IV moze sie nie sprawdzic.
No i zaczalem sie zastanawiac...przeciez rakiety tez maja jakis zasieg tak? max vel. light h.prec. advanced mis. to 3750 i max flight time 5 sec. wychodzi na to ze zasieg tych rakiet to powinno byc 18750, zresztą jest to tutaj ;)
http://www.eve-online.com/guide/en/g61_3.asp

ze skillami missile projection i bombardment na IV lvl ta odległość zwiększa sie do 37500 czyli jesli bedę się trzymał na 43 km teoretycznie nie powinien być mnie w stanie ruszyc tak? czy moze coś pominąłem? moze te rakiety lecą dalej lotem ślizgowym albo coś ;p w koncu nie ma w kosmosie oporów ;p

Goomich:
Wiesz, że może sobie je zmienić na inne?

Zaafiel:

--- Cytat: Mona X w Marca 24, 2008, 20:05:03 ---Wiesz, że może sobie je zmienić na inne?

--- Koniec cytatu ---

Co moze zmienic na inne? Missile? nie znalazlem zadnej light, ktora mialaby wiekszy max vel. niz 3750 i max flight time 5s, ani faction, ani tech II...no a na kestrela chyba nie wepchnie innych wyrzutni niz standard? chyba, ze tu cos pominalem ;) dlatego, prosze o rozwinięcie posta  :D

seishin:
incursus

3x 125II + spike
mwd, disruptor,booster + tyle bateryjek ile dasz rady zabrac
2x overdrive
hobgoblin II
dps cos ok 50, optimal ponad 20 km
zamiast goblina mozesz dac dronke webujacą ale nie ma co sie certolić

jak zlapiesz kolesia disruptorem to po zabawie bo jak doleci dronka to zacznie w nia strzelac albo w ciebie - tak czy siak on ma 2 cele a ty jeden, raczej suicide setup ale moze zadziala

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej