Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[SMP] Sempiternus czyli co tam u Roadkilli

<< < (7/11) > >>

Voulture:
To predzej, tak wiem, ze Rave calkowicie zmienilo strony, slyszalem opowiesci o UL'u, posach, wypinaniu sie, REDsach i Goonsach itd. Pisalem jednak o sytuacji po moim dolaczeniu. Pamietam, ze na starym forum wisialy takie dinozaurowate tematy odnoscinie SNU i ISS, nawet odnoscie potencjalnego wejscia do Roadkilli (pozdrowienia dla Valhalior'a w tym momencie) albo stracie przez Khiriona carriera czy machariela. Kiedys byla nawet inicjatywa stworzenia jakiejs historii, ale chyba cos nie wyszlo.... Zreszta, to nie jest rozmowa na ten temat i ja tam nie jestem w Rave i nie bede wnikal w ich integralne sprawy.

Prawda jest taka, ze w swiecie eve zaleznosci jest bardzo duzo a gracze sa pragmatyczni az do perfidii pure fun or gtfo :>

Andrew Slime:
Oż mój Panie, ależ ludzie lubią się pluć bez powodu  ;)
Żeby skrócić tutejsze bluzgi to powiem małe co nieco o sempiternusie.
*Pet roadkilla? jeżeli opłata za przestrzeń jest petowaniem to tak, jesteśmy petami roadkilla
*Co się dzieje u roadkilla? nie mam pojęcia, gdzieś sobie latają, coś sobie strzelają, nie walczymy wojen rk
*Co zrobiliśmy Pimpkowi? nic o tym nie wiem, pytaj Pimpka, ja od wszystkiego ręce umywam
*Czy obawiamy się inwazji tri/ra? nie, jak przylecą to przylecą, jak nie przylecą to nie przylecą
*Czy się rozwijamy? jeżeli rozowjem nazwiecie zwiększenie ilości korpów i pilotów oraz kapitału to tak, rozwijamy się
*Czy robimy misje? jakieś osoby robią misje, inne nie, nie narzucamy sposobu gry
*Czy lubimy pvp? niektórzy lubią (Pimpeck), niektórzy nie
*Czy jestem cerbirem? Jeżeli cerbirem nazwie się nie_pvp przez większość swego czasu gry to tak, jestem cerbirem
*Czy przyjmujemy korporacje do sojuszu? nie wiem czy ktoś chce wstąpić do takiego cerbirowego alliancu, coś o nas jest na stronie www.sempiternus.eu

To by było na tyle jeżeli chodzi o pytanie Yogosa i inne jakie się pojawiły w wątku.
pozdrowionka
slime

Gregorius:
 O0 i teraz wiadomo, że żyjecie  !! :)
Pet, nie pet - każdy miał taki okres w swojej działalności w 0.0 ;-)

vulor:

--- Cytat: Andrew Slime w Luty 08, 2008, 13:15:53 ---Oż mój Panie, ależ ludzie lubią się pluć bez powodu  ;)
Żeby skrócić tutejsze bluzgi to powiem małe co nieco o sempiternusie.
*Pet roadkilla? jeżeli opłata za przestrzeń jest petowaniem to tak, jesteśmy petami roadkilla

--- Koniec cytatu ---
PET
--- Cytuj ---*Co się dzieje u roadkilla? nie mam pojęcia, gdzieś sobie latają, coś sobie strzelają, nie walczymy wojen rk
--- Koniec cytatu ---
Pet o niskiej wartosci strategicznej :P
--- Cytuj ---*Co zrobiliśmy Pimpkowi? nic o tym nie wiem, pytaj Pimpka, ja od wszystkiego ręce umywam
--- Koniec cytatu ---
Biedny pimpek, zgwalcili i teraz rece umywaja :P
--- Cytuj ---*Czy obawiamy się inwazji tri/ra? nie, jak przylecą to przylecą, jak nie przylecą to nie przylecą
--- Koniec cytatu ---
Jesli zagrozenie jest realne to IMO troche głupio tak bezczynnie czekać na inwazje
--- Cytuj ---*Czy się rozwijamy? jeżeli rozowjem nazwiecie zwiększenie ilości korpów i pilotów oraz kapitału to tak, rozwijamy się
--- Koniec cytatu ---
Jeśli dobrze rozumiem od początku swojego istnienia Sempiternus cały czas siedzi w tym samym miejscu, i robi cały czas to samo.
Brak zamian to nie tylko słaba zabawa (nuda) ale według mnie także całkowity brak rozwoju. Na podstawie tego, co o was wiem twierdze, że Sempiternus się nie rozwija, choć moge nie wiedzieć wszystkiego.
Macie jakieś ambicje? Plany na przyszłość? Czy będziecie siedzieć i patrzeć jak wam portfele rosną?

EDIT: skąd wytrzasnęliście tekst na strone sojuszu? Z jakiegoś translatora czy co?

Xarthias:
Posty niepodpisane i nie na temat wyleciały tutaj: http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=5087.0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej