Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[SMP] Sempiternus czyli co tam u Roadkilli
vulor:
--- Cytat: Pimpeck w Luty 09, 2008, 01:13:03 ---Najfajniejsze jest to, ze najwiecej do powiedzenia maja najmniej zorientowani :D
Dla mnie EOT i przepraszam, ze wykazalem sie brakiem konsekwencji. Mialem nie karmic trolla :D
Wybaczcie
Pozdrowka 4 @ll
--- Koniec cytatu ---
Natomiast już znacznie mniej fajne jest to, że Ci którzy są bardziej zorientowani nie chcą się z innymi tą wiedzą podzielić. W efekcie istnieje sobie taki polski sojusz, o którym nawet Polacy nie wiedzą nic więcej, niż to że gdzieś tam sobie jest.
Gregorius:
A może właśnie o to chodzi. Po co robić wielkie halo wokół sojuszu ?
Imho - ważniejsze jest, że oni dobrze się czują w swoim towarzystwie, nie muszą tego opisywać na forum. To jest ich własna sprawa, jak postrzegają swoją działalność.
Tym bardziej, że bycie PETem nie jest jakieś totalnie lame, bo każdy kiedyś miał taki epizod w swoim życiu (no dobra - większość).
Vulor ja nie rozumiem twojego ataku na Sempiternusy. Tak naprawdę to nie wiesz, co oni tam robią (po jednym poście to wniosków raczej nie można wysnuć). Każdy ma prawo do zabawy według własnych kategorii. Tyle w temacie ;)
Peace.
Pimpeck:
--- Cytat: Vulor w Luty 09, 2008, 13:28:34 --- .. istnieje sobie taki polski sojusz, o którym nawet Polacy nie wiedzą nic więcej, niż to że gdzieś tam sobie jest.
--- Koniec cytatu ---
I niech tak pozostanie :D To ofkoz moje prywatne zdanie. Dajcie nam w spokoju kopac ice dla R0adkilla i byc dobrym petem.
Pozdro
P.S. Jestem jedna bardzo niekonsekwentny ... kurdelesz ...
vulor:
--- Cytat: Gregorius w Luty 09, 2008, 14:37:23 ---Vulor ja nie rozumiem twojego ataku na Sempiternusy.
--- Koniec cytatu ---
Jakiego ataku?
--- Cytuj ---Tak naprawdę to nie wiesz, co oni tam robią (po jednym poście to wniosków raczej nie można wysnuć).
--- Koniec cytatu ---
Jestem zmuszony do wyrabiania sobie opinii na temat Sempiternus na podstawie jednego postu, bo nic więcej nie chcą o sobie napisać.
Pimpeck:
Lacze sie z Toba w bolu '...zmuszania do wyrabiania ...' :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej