Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[SMP] Sempiternus czyli co tam u Roadkilli

<< < (5/11) > >>

Voulture:
Wiadomo, na tym polega to roznorodnosc  profesji w eve by kazdy znalazl cos dla siebie.

No le wracajac do tematu, to jak w koncu macie z tym terenem i umowami, jelsi to nie jest jakas tajemnica? Bo na eve-maps ( http://www.eve-maps.com/outpostalert/alliancechart.asp?FilterType=Alliance&FilterBy=SMP ) pokazuje, ze dosc sporo tego sova macie w Gemi = wiele posow. Zakladam, ze Road/Smash tak na dobre slowo nie oddalby wam tylu moonow pod kopanie.

Btw wlasnie obejrzalem killboard.... Pimpeck prowadzi u was ze 150killami i 80 na alcie.  :idiot2: Co sie z tymi missionrunnerami wyprawia ostatnio...

LordJohny:
Termos, Yogi chyba wystarczajaco dobrze zaadresowal pytanie zebys nie musial wtracac swoich 3 groszy i robic syfu na dwie strony. Jak nie jestes w Sempiternusach to po cholere sie udzielasz, pytal cie ktos o zdanie?

Dalej jestesmy ciekawi na jakich zasadach Sempiternus funkcjonuje na tym terenie.

btw Greg... chimera? Ja myslalem ze to w twoim podpisie to papuga;]

vulor:

--- Cytat: Zakrecony Termos w Luty 06, 2008, 23:07:34 ---C Chyba wyraźnie jest napisane "No póki co to jest jedyny polski ally z zasadami,
...ciach...
 jak wół jest napisane "....ally..." w domyśle chodzi o Sempiternusa nie o bandę mikołajów z Tesco tylko właśnie o ten ally.
--- Koniec cytatu ---
Dam 1M ISK, za zdjęcie parszywej gęby Zolthara jak to przeczytał.

--- Cytat: Voulture w Luty 07, 2008, 12:55:47 ---No le wracajac do tematu, to jak w koncu macie z tym terenem i umowami, jelsi to nie jest jakas tajemnica? Bo na eve-maps ( http://www.eve-maps.com/outpostalert/alliancechart.asp?FilterType=Alliance&FilterBy=SMP ) pokazuje, ze dosc sporo tego sova macie w Gemi = wiele posow. Zakladam, ze Road/Smash tak na dobre slowo nie oddalby wam tylu moonow pod kopanie.
--- Koniec cytatu ---
A kto twierdzi, że im oddał? Może sami sobie wzięli. A może zrobili Roadkill w ch^%&$, obiecali płacić, wprowadzili się, a później wypieli się na roadkill gołą d...
Istnieje też taka możliwość, że RoadKill nigdy tych moonów nie chciał. Sempi się wprowadzili, znapowali i żyją w małym lokalnym napwagonie.
Założenie, że płacą RK za "ochrone" z góry odrzucam, bo wtedy byli by petem, a twierdzą, że nie są.

--- Cytuj ---Btw wlasnie obejrzalem killboard.... Pimpeck prowadzi u was ze 150killami i 80 na alcie.  :idiot2: Co sie z tymi missionrunnerami wyprawia ostatnio...

--- Koniec cytatu ---
Taa, bo to własnie ilość killsów decyduje, kto jest najlepszy w te klocki. A może to było o tym kto jest najlepszym statsiarzem... stary już jestem, nie pamiętam :P

Voulture:
Nie chodzi o kile, ale o to, kto lata na pvp. Pimpeck to taki ktos ze standem 6,5 co pomagal mi zaczynac w eve i raczej nigdy nie byll za bardzo zainteresowany pvp :) nie chodzilo mi o sojusz, ale o fakt, ze mu sie spodobalo. To byla bardziej hmm personalne, ale nie wazne.

Ellaine:

--- Cytat: Vulor w Luty 07, 2008, 18:39:09 ---Założenie, że płacą RK za "ochrone" z góry odrzucam, bo wtedy byli by petem, a twierdzą, że nie są.
--- Koniec cytatu ---
Nie twierdzą, bo z tego co widzę, nic nie twierdzą w tym wątku. Twierdzi coś Termos, członek niezależnego, jednoosobowego korpa. Z tego co wiem Sempiternus płaci, kiedy z nimi rozmawiałem wstępnie o przyjęciu była mowa o 3m na łeb na tydzień. Teraz to dla nas (CBC) za drogo i się nie opłaca. Ale osobiście nie uważam tego za jakoś złe rozwiązanie - każdy robi co lubi a za resztę koniecznych rzeczy płaci. Nie lubisz siedzieć w mackinawie ryjąc lodzik - kupujesz paliwo na rynku. Nie lubisz się strzelać, wynajmujesz teren. Każdy robi to co lubi i wszyscy są szczęśliwi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej