Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[SMP] Sempiternus czyli co tam u Roadkilli
ivil:
PvP nie sprowadza sie tylko do phew-phew.
przekazmy cala gospodarke w rece NPC, zabierzmy cala polityke, intel, zbieranie surowcow, walke terytorialna, nawet te wszystkie zdrady, kradzione badz kupione kody do posow ect.
zostawmy tylko stateczki i strzelanie do mrugajacych prostokacikow i zobaczmy na ile zabawna wtedy bedzie ta gra.
Mikker:
dokladnie
Co do Ra to nie chodzi o zasoby germinate tylko o zapedy RA i RFS , tz glownie RA co widac na przykladzie DMC.Dlatego zakladam ze jednym z pierwszych kofliktow po zajeciu stacji boba etc etc bedzie RA vs Roadkill i chyba nie tylko ja podzielam ta opinie :) , czas pokaze
termos:
Sam nie wiem czy potrzebuję znaczka nie flejmuję, bo czasami na tym forum się nie da inaczej jak z grubej rury. Zawsze znajdzie się ktoś kto wyrwie twoje słowa z kontekstu czy ..... whatever - na razie niech zstanie i przy okazji jeśli kogoś urazilem, przepraszam.
Wracając do tematu Sempiternusa jest ich niemal tyle samo co C0ven a jednak maja duzo mniejszą reprezentacje w polskim communty skupionym wokół centrali. Kiedyś się zastanawiałem ilu polaków gra w EVE i tak mi wyszło że przynajmniej połowa nie chce się angażować w community a oni sa jednymi z nich, przynajmniej tak mi się wydaje. Z tego co wiem to żyje im się całkiem nieźle choć prawda że Geminate nie jest jakimś super regionem ale jest bardzo przyszłościowym bo pewnie już niedługo będzie się tam działo ;)
Rehad:
To moze i ja sie wypowiem wkoncu :)
Po 1 to tylko gra i kazdy gra w nia jak chce i znajduje przyjemnosc w roznych jej aspektach , moze kopac, latac na pvp , robic misje itp .Nierozumiem zapalczywosci z jaka ludzie staraja sie zgnoic innych tylko za to ze zajmuja sie czym innym niz oni sami.oke koniec :)
Po 2 co sie dzieje u Smash/Roadkili ?
Ano pomalu do przodu , czasami przyleca sobie Tri i sie postrzelaja , glownie nano gangi czyli nieustanna gonitwa .
Zadnej inwazji to nieprzypomina tymbardziej ze inwazje Tri juz pare razy widzialem wiec wiem jak wyglada ):
p.s Wiecie ze Orpheus jest w Tri ? Ostatnio obstrzelalem mu Slepnira :)
o/
Gregorius:
--- Cytat: Grzegorz Furtak w Luty 07, 2008, 11:57:59 ---To moze i ja sie wypowiem wkoncu :)
Po 1 to tylko gra i kazdy gra w nia jak chce i znajduje przyjemnosc w roznych jej aspektach , moze kopac, latac na pvp , robic misje itp .Nierozumiem zapalczywosci z jaka ludzie staraja sie zgnoic innych tylko za to ze zajmuja sie czym innym niz oni sami.oke koniec :)
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się! :)
Przez pierwszy rok gry bawiłem się non-stop w haulerkę.
Było zajebiście, do czasu.................................chimery >:D
Fakt faktem, że każdy ma prawo do dobrej zabawy O0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej