Eve Online > Patche i dodatki

DevBlog: Zmiany w statkach

<< < (4/7) > >>

regis:
no to teraz amarry ;)
w sam raz pora na skilowanie tego gowna ;)

misao:
Ja w pozlaxcane wanny zamiaru wisadac nie mam. a deimosa psuja jak cholera. dajac niepotrzebny bonus do m ara zabiraja wazny bonus do MWD:/

Voulture:

--- Cytat: Kalressin w Luty 05, 2008, 16:26:51 ---O tak deimos to zawsze byl super solo statkiem, a projectile tez sa takie doskonale. Zeby to zmienic damy ammarom statek mogacy strzelac pulsami na 80 km i obnizymy wszystkim rezisty na em, a wszystkim modul mogacy wylaczyc z walki dowolny statek operujacy na fallofie bez zadnej mozliwosci obrony przed tym. Raptorowi wapanialemu ceptorowi zabiezemy powergrida a dodamy turret slot zeby z 75mm musial sie przezucic na civiliany. Natomiast eagle, mierny sniper w porownaniu do takiego munnina, dostanie dzialko, dla balansu nie zmienimy nic w powergridzie aby nie mogl go sfitowac.
--- Koniec cytatu ---
Fixed it for you.
ogolnie post popieram w 100% :)

Ellaine:
Dadza PG Eaglowi za 2 patche :)

Zmiana Deimosa wydaje mi się zepsuciem wyjątkowości statku.
Ferox był sporadycznie używany, znaczy słaby, znaczy jakiś boost mu się przyda.
Zealot był żadko używany, boost mu się przyda. Jak zacznie nim tyle ludzi latać co Vagą to uwierzę że jest przegięty teraz.
Amarzy mieli 3 BSy robiące w sumie to samo. Teraz mają bardziej zróżnicowane zastosowanie co jest niewątpliwie dobre. Może polatam sobie znów fleet sniperem, wciąż bez skilli na T2 działka large.
Zrobienie użytecznego statku z Moa napewno mu nie zaszkodzi, ktoś tym latał w ogóle?

Czyli w większości dobrze. CCP ma dostęp do statystyk użycia i dopala statki najmniej używane.

Vermian:
Moze by zmiany w deimosie od biedy uszly gdyby dodano do nich jakis bonus w postaci zwiekszonego PG. Jakos nie widze neutronow, reperowaczki i cap boostera bez wymaksowanych skillow i rigow na PG, czy tam zmarnowania low slota na RCU. Slowem z boostowania wyszlo tyle ze cos niby dano, ale w praktyce z czegos trzeba bedzie zrezygnowac na rzecz "boosta". To samo wyszlo z Eagle i jego dzialkiem.
Poza tym Deimos wlasnie zaczal mi przypominac HAC-owy odpowiednik hyperiona. Jak popularny hyperion jest, kazdy widzi. Fajnie wyglada ale i tak wiekszosc ludzi lata blaster czy sniper thronem. Obawiam sie ze dla Deimosa tez ludzie zaczna sobie szukac lepszych alternatyw.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej