Eve Online > Patche i dodatki

DevBlog: Amarr Boost!

<< < (4/6) > >>

Voulture:
Na prawo i lekko w gore od pierwszego namierzonego celu masz taki maly celownik... Dalsza obsluga intuicyjna :)

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Voulture w Styczeń 31, 2008, 15:46:56 ---Na prawo i lekko w gore od pierwszego namierzonego celu masz taki maly celownik... Dalsza obsluga intuicyjna :)

--- Koniec cytatu ---

Dzieki! Jak bede w domu, na pewno zastosuje :)

DaBlades:

--- Cytat: Yogos w Styczeń 31, 2008, 14:47:47 ---Wogóle co to jest. Od pewnego czasu obserwuje że te shipy zaczynają być takie same.
Kiedyś wyraźnie było widać pewne różnice.

--- Koniec cytatu ---

kiedyś to mój drogi latarki miały POWER, zdaje się 2 patchy potrzebowali aby zrobić z nich to gówienko co teraz mamy. Do tego nie było stacking penalty na damagemodach. Wyobrażasz sobie Geddona z 8 Heat Sinkami II i 7xMega Pulsy II? 2k DPSa na lajcie przy dzisiejszych laserkach. A teraz pomyśl: HP shipów było 3x mniejsze a lasery zadawały cholera wie ile damage więcej.

Ale masz racje wszystko zaczyna być podobne. Choć sacri uważam za jednego z najlepszych shipów to jednak khanid = close range Caldari-Amarr
Będę się śmiał jak z Apoca zrobią khanid. 6xsiege lauchner, 5 med 6xlow i jeszcze 350m3 dronek (missile nano domni anyone?)
zobaczymy, część amarrskich shipów naprawde jest do dupy i nikt nimi nie lata, jest to spore marnotrawstwo ale zobaczymy ile popsują w boostpachu.

ty gallente ty

Dormio:

--- Cytat: DaBlades w Styczeń 31, 2008, 15:52:07 ---kiedyś to mój drogi latarki miały POWER, zdaje się 2 patchy potrzebowali aby zrobić z nich to gówienko co teraz mamy.
--- Koniec cytatu ---
ty amarrze ty

Myślisz, że ta choroba tylko Was dotknęła ? Dziwnym trafem teraz na 425mm T2 mam mniejszy wreck niż kiedy latałem na T1 jakieś 2 lata temu (bez wielu skilli na 5). Zacisnąłem jednak zęby i czekam...
...na Faction Wars. A po drodze pewnie jeszcze będzie z ochnaściecztebernaście patchy z nerfem i znów Gallente będą Gallente i nie trzeba będzie kombinować...

seishin:
Dormio - ja sie wcale nie oburzam :) poprostu coraz bardziej dziwi mnie fakt jak na sile devowie probuja zbalansowac gre...zamiast boostowac powinni nerfowac po kolei - mala szansa ze cos sie zdupczy  :krzeslo:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej