Eve Online > Patche i dodatki
DevBlog: Amarr Boost!
ireul:
.
seishin:
explisive dmg crystals???!?!?!?! cos chyba chlopcy wynalezli eksplodujace fotony???? :crazy2:
+ nie qmam za bardzo zwiekszenia ilosci med slotow - maja zamiar zwiekszyc tez cpu pool dla ammarow?
pzdr
Ellaine:
Explosive damage crystals mialo dzialac tak, ze bardzo bardzo szybko podgrzewa sie bardzo bardzo mały kawałek armora i on eksploduje. Nie mówie że to mądre tylko że takie było wyjaśnienie na features and ideals.
Ja tam zawsze optowałem za bonusem dla Amarr w prawdziwie imperialnym stylu - żadne tam kombinacje - po prostu więcej wszystkiego :)
Voulture:
Przesadzaja. Balansy gry wcale nie musi oznaczac, ze wszystkie rasy beda takie same.
Niech Amarzy dalej sobie lutuja laserkami z em i thermal. Obnizenie resu na em? Nie, jak juz chca to niech wyrowuja. Wiecej med slotow? Jasne, ale kosztem low slotow czy hi slotow?
+1 med dla geddona - 1 high i -1 turret point. Dalej ten med slot taki super?
Amarzy maja wiele statkow ktore wymagaj po prostu przemyslenia i zmian, reszte maja super, czasem najlepszych w swojej klasie. Nie znam pilota abaddona czy absolution ktory narzeka na to, ze wali em thermal.
Nie podoba mi sie kierunek zmian.
Tomash Kovahlsky:
Pamietam, ze kiedys (dawno dawno temu), ktos pisal, ze jak wprowadza Explo damage do laserow, to ta osoba zrezygnuje z EvE... hmm... nie pamietam kto to byl... i czy pozostanie przy swoim postanowieniu :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej