Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Subiektywna ocena PL korpów - dyskusja i offtopic

<< < (7/10) > >>

termos:
A przepraszam nie miałem pojęcia o zastrzeżeniu dotyczącym niepisania o własnym korpie

Coldim:
Skoro to miejsce na sprostowania to ja napisze swoje.
BUFU odkad w nim jestem(pol roku) wyraznie sie zmienilo. Wyraznie zwiekszyl sie potencjal: wiecej ludzi, wiecej bs'ow, wiecej hac'ow no i oczywiscie wiecej vagaBONDów. 20+ osobowe gangi sa regularnie, nie ma raczej problemow ze znalezieniem FC. Smack praktycznie nie istnieje, pierdolenie na TSie w trakcie akcji wystepuje bardzo rzadzko - wiec raczej nie jestesmy ADHD;) BUFU nie jest elitarne i ma swoje cele wbrew temu co niektorzy pisza, ale nie jest nim "wlasna ziemia", ani qrwidolek do npc'owania - wszyscy sie ucza zarabiac kase w sposob "niezalezny" od tego gdzie akurat jestesmy. Mnie to osobiscie bardzo cieszy, ze nie potrzeba nam duzo czasu zeby sie gdzies przeniesc, pakujemy sie w capsy i juz nas nie ma.

Podsumowanie?:  BUFU w 2008rok wchodzi silniejsze i swieze.

Goomich:

--- Cytat: Coldim w Styczeń 23, 2008, 13:11:45 --- BUFU nie jest elitarne i ma swoje cele wbrew temu co niektorzy pisza,

--- Koniec cytatu ---

http://icanhascheezburger.com/2008/01/02/funny-pictures-goals-i-haz-dem/

>:D

sepa:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Styczeń 11, 2008, 13:21:26 ---Miało być bez flame'mów i zjadliwości.  :)

--- Koniec cytatu ---

jak to jest, że Hanys istnieje, a Ion Core juz dawno ni? Po prostu my wyniuchali, że pieskowanie się źle skończy (jakby my polecieli z IC to by nos wchołonęło GBT, SHCK i inksze).

Dormio:

--- Cytat: Francik Zelozko w Styczeń 25, 2008, 13:27:49 ---jak to jest, że Hanys istnieje, a Ion Core juz dawno ni? Po prostu my wyniuchali, że pieskowanie się źle skończy (jakby my polecieli z IC to by nos wchołonęło GBT, SHCK i inksze).

--- Koniec cytatu ---

Ion Core to był corp ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej