Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Subiektywna ocena PL korpów - dyskusja i offtopic
Ellaine:
To nie jest kwestia robienia PR, to jest kwestia wymyślenia korpa i zbudowania go od zera a potem robienia PR.
Mozesz miec memberów z ciakwymi osiagnieciami na wojnie albo paroma postami tu i tam, ale nikomu na zewnatrz nic nie wiadomo o tym zeby inni ludzie nadawali ton i ksztalt korporacji, poza i ponad Twoje pomysły.
Mam podobnie w CBC, nikt nie wie o moich dyrektorach i aktywnych memberach którzy jednak nie forumują za bardzo ani nie rozchodzi się wiedza o ich wpływie na korpa.
Skeer:
Albi - nie forumują na Centrali, gwoli ścisłości ;)
Xarthias:
--- Cytat: Mighty Baz w Styczeń 16, 2008, 18:18:59 ---tiaaa...piszecie tak jakbyscie nie znali ludzi od nas...tak to jest ze ktos uprawia PR...podobnie jest w CVA, za PR odpowiada Hardin, i tez czesc ludzi kojarzy jego tylko a nie alliance...
--- Koniec cytatu ---
Baziu - chciałeś subiektywnie to masz. Zresztą w wielu przypadkach korpy/sojusze widzi się przez pryzmat pojedynczych osób, najczęściej takich co to pyskują po forach wszelakich :)
termos:
STKLM <Stowarzyszenie Klepaczy Misji> Bardzo poważni ludzie, korp niemal elitarny parający sie głównie zmianą skilli ale mający wielkie perspektywy przed sobą
Voulture:
Przenioslem Twoj post bo nie mam pojecia co wnosil do tematu. Jesli chciales napisac cos o swoim aktualnym corpie - super, zachecam do skorzystania z dzialu Rekrutacja. Tentemat polega na wyrazaniu opinii na temat danych korporacji, z zastrzezeniem by nie pisac o swojej. Wiekszosc osob wprawdzie pisze, ale przynajmniej postaraja sie o tych pare zdan na temat innych. Mam nadzieje, ze napiszesz tego posta jeszcze raz z uwzglednieniem reszty korporacji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej