Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Subiektywna ocena PL korpów - dyskusja i offtopic

(1/10) > >>

Hastrabull:
Powycinalem to i owo.
Link do oryginalnego tematu: http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=4999.0
Na zyczenie.
-V.

flame generator - ja np nie zgadzam sie z tym co napisales o beach boysach...

ale dajmy szanse tematowi

vulor:

--- Cytat: Hastrabull w Styczeń 08, 2008, 16:24:40 ---flame generator - ja np nie zgadzam sie z tym co napisales o beach boysach...

--- Koniec cytatu ---
To prawie tak jak ja, ale o husarii

MightyBaz:
raczej bym nie kompilowal, tutaj wazne sa subiektywne opinie...jedyne co bym zrobil to usuwal posty, w ktorych sa inne uwagi ...czyli offtopy, flejmy itd

Mooneye:

--- Cytat: Dormio w Styczeń 09, 2008, 13:39:48 ---SHCK - still counting,...

--- Koniec cytatu ---

Motyla noga !!  :tickedoff:  No włąsnie, jeszcze w domach spokojnej starości nas nie umieścili ani też nagrobka nie postawili.  ::) Ale miło, że pare osób ma jeszcze sprawne implanty  od "memory"  O0 Okiej ja już wchodzę w tryb "SPAM OFF"  :D

Pozdrawiam i sayonara  ;D 

Xarthias:

--- Cytat: Dormio w Styczeń 09, 2008, 13:39:48 ---Unseen - Xarth powinien dostać w zęby za kradzież pomysła i formy korpa
--- Koniec cytatu ---
Pomysł jest z początku 2005r i podsunął mi go Kerri (jakby archiwum było dostępne, to bym ci pokazał :) ), ale dopiero rok temu udało się go zrealizować na szerszą skalę (pierwsza próba, z 2005, była porażką, bo sam byłem mega noob wtedy... nie żebym teraz nie był noob :P ).
Ale jak chcesz się pobawić to zapraszam do aliansu, jel... err... ochotnicy milie widziani na stanowisku zarządzającego tym bur... errr... interesem. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej