Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Subiektywna ocena PL korpów - opinie
Tomash Kovahlsky:
CBC Interstellar - Albi, i jego teorie ekonomiczne, polityczne, i inne :)
Pink Bunnies - Zolthar & HIMK - zgrany zespol dowodzacy. PvP w coraz lepszej formie - moze kiedys bedzie to prawdziwy Merc korp. Wiekszosc z nich lubie, choc sa tacy, ktorzy mnie po prostu wk...
BeachBoys - fajnie sie z nimi latalo na roamy w malych gangach
Husaria - BAZ Corporation :)
Bermuda Syndrome - Chlopaki latali juz jak ja dopiero zaczynalem. Farmili wtedy plex 10/10 w UTKS. Teraz jak sa w c0ven'ie mam okazje widziec ich w akcji, i powiem tylko, ze dobrze, ze strzelaja w te same cele co ja :)
Chapterhouse - no info -
Frontier Worlds - no info -
Frontier Combine - no info -
GBTeam - Fajne chlopaki. Lubia postrzelac.
Hanys: znam ich w zasadzie tylko z ich "slunskiej" czesci forum na Centrali
IRA: - no info -
Korporacja Kupcow Polskich - no info -
Unseen Academy - Xarth mnie kiedys namawial, zebym przyszedl poszkolic troche, ale jako, ze on robi tak swietna robote, to po co ja bede tam wciskal swoje 3 grosze :P
Unseen Chimera - j.w.
Unseen Gryphon - no chlopaki sie podszkolili z podstaw u Xartha, a teraz z nami w c0venie ucza sie jeszcze wiecej i coraz lepiej sobie radza w strzelaniu
Polish Task Forces - od zawsze moj korp. nie wiem czy zmienie kiedykolwiek. :)
Qrdelesh - no info -
Rave Technologies - nie wiem czemu kiedys ich nie lubilem. teraz jak razem latamy, okazalo sie ze to swoje chlopy i fajnie sie z nimi dzieje.
Nomad Excavations - Erk i spolka. Chlopaki oddzielili sie z PTFu po dlugich dyskusjach, choc tego nie chcieli. Teraz wrocili na "stare smieci" czyli w okolice Solitude i tam wesolo sobie kopia kamyki. Mam nadzieje, ze nasze drogi sie kiedys znow polacza. EDIT: No i stalo sie - sa znowu w c0ven - tyle ze juz nie jako PTF :)
Deaell Portt:
CBC Interstellar - kilkuosobowy corp , parajacy sie czyms w empire.
PBN - jakis pvp corp.
BeachBoys - tam, gdzie poszedl Leo Balthur znany spolecznosci z bycia w Frontier World. Sa gdzie w Delve. Zazdroszcze im bo maja kupe zabawy z czerwonka.
Husaria - zyja w Providence, CVA ally, Role player ?
Bermuda Syndrome: nie slyszalem o nich
Chapterhouse: nie slyszalem o nich.
Frontier Worlds: kilkuletni korp, dojrzali gracze, nie ida na ilosc tylko na jakosc, malo znani z powodu generalnej pogardy dla kanalu polish i forum centrala.
Frontier Combine: odprysk Frontier World przed Wielka Wojna. W zalozeniu mial to byc korp , ktory mial przyuczac nowych graczy do zycia w Eve, a pozniej wcielac ich do corpa matki. Skonczylo sie 2 odrebnymi corpami. Zyja w Geminate, zalozyli z kims tam alians Sempirnus albo jakos tak.
GBTeam: - no info.
Hanys: eeee slazacy? minerzy? industrial?
IRA: no info.
Korporacja Kupcow Polskich: no info.
Unseen Academy: biora ludzi na trialu i ucza ich jak grac w EVE.
Unseen Chimera: no clue
Unseen AcadeUnseen Gryphon: no clue
Polish Task Force: stary polski corp.
Qrdelesh: korp industrialny?
Rave Technologies: bardzo stary korp, bylem membersem 3+ lata temu, zyja chyba teraz w Stain.
Pack of Wolves - zgrana ekipa ,small warfare pvp, nie rekrutuja, walcza z koalicja, czasami piraca.
Rezerwowy_Pies:
Frontier Worlds: byli długo w iss (byłe petsy bobka). Jednak Iss się <znów> porozpadało (zapewne sie do tego przyczynił szereg porazek bobka na froncie i utracie kontroli nad wszystkimi regionami po za delve). Część ludzi z tego korpa utworzyła sobie nowy korp - radio maryja rydz i weszla do aliansu sempiternus.
Frontier Combine: paru ludzi z tego korpa było kiedyś w frontier worlds, ale nie pasowały im dzieci neostrady typu leon baltur, więc zalożyli swój korp (chyba jeden z najwiekszych polskich). Oni tez stworzyli alians sempiternus (duże skupisko polaków), w rankingu na eve-maps są na miejscu nr2 z aliansów bez własnych outpostów, wyprzedza ich tylko ultima ratio z 5x większą ilością członków.Mało wiary z po za coś o nich wie bo siedzą cicho nie kozaczą i nie robią bajzlu (ale nie wstydzą się pokazywać na mapie), w spokoju budują swoje małe imperium. Żyją w geminate obok smashy i roadkilów, często razem latają po okolicy.
Hanys: ktoś od nich miał w bio jakas historie pisaną gwarą śląską, raczej wiara z południa.
Korporacja Kupcow Polskich: widziałem kogoś od nich na kanale jakiś czas temu.
Qrdelesh: mały korp kiedyś robili dużo misji, teraz chyba przestali, są w sempiternusie razem z frontier combine (fcin) i paroma innymi polskimi korpami.
Rave Technologies: kiedyś trafiłem na ich stronę, mieli tam chyba faq. Pomocne dla nowych graczy.
Raan Kern:
CBC Interstellar - Albi, chętnie ustawię się na wódkę :)
Pink Bunnies - w porządku ludzie, choć kojarzę tylko kilku.
Beach Boys - zawsze się dobrze prali. To przeciw nim miałem swoje pierwsze FCowanie ;) Chętnie znowu ustawię się na wódkę.
Husaria - Baz i Soul. Raszty nie znam. Ciekawe uzupełnienie polskiego folkloru eve.
Bermuda Syndrome - doświadczeni i zdaje się bogaci. Po wspólnych akcjach okazało się, że fajni ludzie.
Frontier Worlds - 100 lat temu chciałem z nimi robić jakieś interesy. Nie wiem co teraz robią.
Frontier Combine - odłam FWR
GBTeam - ha! To jest dopiero korp. Pierwszego sortu kompania do wódki.
Hanys - Francik i ekipa. Wesołe chłopaki, ale bez wyobraźni (przynajmniej kiedyś)
Unseen Academy - przybytek Xarta. Szacunek
Polish Task Force - Zanim zacząłem grać, to chciałem do nich wstąpić. Wyszło, jak wyszło :D
Qrdelesh - Pimpeck
Rave Technologies - Korp od roku bez CEO, ale daje radę :) To z nimi GBT I SHCK stworzyło ION CORE.
Shocky Industries - Tu się urodziłem, naumiałem się podstaw i pomagałem rozbudować ten korp. Przez kilka miesięcy byłem CEO. Teraz z tego co wiem, zostało tam parę fajnych ludzi i bawią się gdzieś w low secu. Wiecznie marudny Dormio i kompania :) Sentyment na amen.
Dragantis:
CBC Interstellar - z nimi nie piłem
PBN - z nimi piłem i latałem - fajne chłopaki, konkretni, pvp'owcy bez bezsensownego gadania podczas akcji, zero foch'a
BeachBoys - z nimi nie piłem, latałem - choć za krótko by okreslić, ogólnie FOCH z ich strony
Husaria - z nimi nie piłem - nie znam ich, trza wypić
Bermuda Syndrome: - z nimi ... - ogólnie można latać i gadać o dupie marynie - O0
Chapterhouse: nie znam - nie piłem
Frontier Worlds: nie znam - nie piłem
Frontier Combine: nie znam - nie piłem
GBTeam: - z nimi piłem i latałem - były szwadron smierci Shocky, później lazar i spółka - teraz emeryci i cmentarz, zostało paru z dobrymi szabelkami, mają czasem foch'a
Hanys: z nimi nie piłem i nielatałem - znam ich krótko: kopiący veldspar w hi sec oraz misjonarze
IRA: z nimi nie piłem i nie latałem
Korporacja Kupcow Polskich: nie znam
Unseen Academy: z nimi nie piłem i nie latałem - Xartias i spólka
Unseen Chimera: nie znam
Unseen Gryphon: nie znam
Polish Task Force: z nimi piłem i latałem, po prostu PTF
Qrdelesh: nie znam
Rave Technologies: mój nowy dom, tych kerbirów znam i z nimi pije, a nawet latam, ogólnie - w porządku chłopaki, zawsze pomocni, nie stawiają foch'a
Shocky: tu PIŁEM dopiero potem powstałem, kerbirzyłem, kopałem, ogólnie: wszystko zaczeło się pieprzyć jak Raan wypalił się, teraz Shocky mogliby przejść na pvp i do nas dołączyć.
Tak patrze ogólnie na to wszystko to moge mieć niezłego kaca :D
Pozdrawiam Dragantis :uglystupid2:
Nawigacja
Idź do wersji pełnej