Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Subiektywna ocena PL korpów - opinie

<< < (4/5) > >>

LosBekoczoS:
Beach Boys: Jesli ktos poszukuje definicji ADHD w eve to wlasnie ja znalazl :D

Bermuda Syndrome: Podobnie jak Part pamietam ich z syndicate potem z D2 jak w 203 latali - kidys moglibysmy nazwac ich zespołem ludowym " mamuśki do serca przytula" teraz niewiem

CBC Interstellar: eee...... PURE KAOZ !!!!

Chapterhouse: Ichneumon

Frontier Worlds: Juz niesa w ISS to sie dowiedzialem wczoraj.. paru ludzi tam znam, paru nie rozumiem dotej pory ( ello Leo )

Frontier Combine: Byłem świadkiem jak odchodzili z FWR i czasem mam uczucie ze lepiej na tym wyszli niz niektorzy sa sklonni to przyznac

GBTeam: - Voulture jego i Yogosa znam najlepiej chyba z calej ekipy GBT - w tym miejscu chcialbym poprosic zeby kazdy przypominal codziennie Voulture o pastylkach 2 niebieskich i jednej czerwonej ( KONIECZNIE PO POSILKACH !!!)

Hanys: No fedruja gdzies teraz i niech w spokoju im czas plynie wiem ze lataja po mojich rodzinnych stronach zaco maja umnie + :D

Husaria: BAAAAAAZZZZ BAAAAZZZZ SOOOOUUULLLLL SOOOOUUULLL no i jeszcze chociaz nie odnich NUUURRRBBB - Amary ktorym trzeba zaocznie pomagac - no ale od czego ma sie kolege Minmatara

IRA: Hym no ja niewiem ale pierwsze slysze

Korporacja Kupcow Polskich: Brak wszelakich info.

Unseen Academy: Tu posyłam kazdego z "AJAKÓW" z kanalu polish - zwlaszcza tych ponizej tygodnia zywota w eve

Unseen Chimera: Papuga...

Unseen Gryphon: Slyszalem ze dolecieli do Covenowców

Pink Bunnies: Bosz znam szefa tego balaganu no i jeszcze jakies 30% starej ekipy :D .. no jak wy mozecie wytrzymywac jak on ( ZOŁT  :D )  wam kaze pluszowe ogonki i uszy zakladac przed kazdym roamem normalnie niewiem naprawde NIEWIEM!!.

Polish Task Force:Polisz task fors takzwany przyczajony tygrys ukryty Tomash

Qrdelesh: Qrde kiedys widzialem kogos z tego corpa na polisz

Rave Technologies: No wiec ten teges z obecnego skladu znam malo ... pamietam jak powstawalo o jakie budził emocje :D

rafaello:
Elaborat o Rave wyciąłem i wysłałem ci w Prywatnej Wiadomości, jak chcesz zapostuj tutaj: http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=5003.0
-V. okie - to rozwiążę to inaczej  :knuppel2: - R

napisze o pl korpach tak jak je widzę i czuje ja - niekoniecznie musi to się w 100% pokrywać z prawdą :D

RAVE:
- ma niewiele wspólnego z PTF - jedyne skojarzenie może być takie iż niektórzy piloci zakładający PTF i RAVE latali kiedyś w byłej korporacji NHUN, ludzie zakładający RAVE TECHNOLOGIES INC. odeszli z NHUN bo pewne zachowania im się nie podobały i tyle - PTF dla odmiany powstał w wyniku późniejszego rozpadu NHUN

RAVE i piloci latający w tej korporacji przeżyli wiele, walczyli na każdym jednym froncie do tej pory - bez większych wywodów byliśmy chyba już we wszystkich rejonach 0.0  z dronkowem włącznie
RAVE to nie jest posowy korp - coś tam może ktoś gdzieś powiesił...
nie ma chyba dzisiaj żadnego polskiego liczącego się na scenie EVE korpa w którym nie ma przynajmniej jednego byłego pilota z RAVE
no i zdaje się jest to ciągle największa polska korporacja  8)

PBN:
- korp pvp, ciągle trochę kerbirujący w temacie 0.0 - korp z przyszłością, powstał z części ludzi którzy odeszli z rave, przywódca to były RAVE-owiec - ZOLT i jednocześnie mój kumpel :D (innymi słowy piliśmy razem i znamy sie z reala)

BeachBoys:
- pvp, niewyparzone gęby, wielkie działa, ogromny dps ;) po bliższym zapoznaniu super chłopaki ale miewają fochy ;) - też poniektórych znam z reala ;)

Husaria:
 - korp z założenia rpg, charyzmatyczny i kontrowersyjny przywódca - tłuka iski na rpg ;), przywódca to były RAVE-owiec - jak by nie patrzeć co poważniejsze persony z Husarii znam z reala :D - tak, tak Baza też w realu widziałem - to spoko koleś tak na prawdę :D

Bermuda Syndrome:
- piractwo :D

Chapterhouse:
- niezależny korp urzędujący zdaje się w empire, przywódca zebrał ponoć złą fame... za sprzedaż tc-kow.. sam od niego kupilem ! wiec nei wiem w sumie o co chodzi....

GBTeam:
- pvp po wariacku, przywódca przy wódce wydaje sie fajny ;) - spoko chlopaki , znają sie na pvp i latają zazwyczaj wypasionym sprzętem, kradną pvp-erów z RAVE :P - wódka oczywiście wypita w realu ;)

Hanys:
- zdrajcy...

Unseen Academy:
- wiem tyle że szkolą noobow - ale co i jak nie mam pojęcia

Polish Task Force:
- powstał na zgliszczach NHUN, jakieś przewroty były i na chwilę obecną nie wiem zbyt dobrze co ten korp tak na prawdę robi ani gdzie podąża

to tyle jeżeli chodzi o polskie aktualnie liczące się korporacje o których mi coś wiadomo... jakkolwiek jak już pisałem moja ocena bądź wiedza na temat aktualnego stanu może być wypaczona ;)

Skeer:
Beach Boys: Ireul + paru znajomych z Hydry (Gzu, Nosum, Quo, Qumak etc...). Gdzie się nie pojawią, tam alians się sypie...  ::)

Bermuda Syndrome: fajne chłopaki z Tynstarem i PC5 na czele (koledzy z Coven  O0)

CBC: Albi i jego trzódka owieczek. Niektóre z nich spamują forum Unseen postami długimi na 1 kilometr  :) Członek Unseen Company

Chapterhouse:  ???

Frontier Worlds i Frontier Combined:  ???

GBTeam: też fajne chłopaki, też Coven  O0

Hanys: Francik i wszystko jasne

Husaria: Baz i wszystko jasne. Siedzą w CVA i bili Archena & spółkę  ;)

IRA - jedyna styczność to mail rekrutacyjny, nie skorzystałem, bo akurat sesja trwała i trial się kończył. Nie żałuję  :)

KKP - Kanciak i spółka, też mnie chciał rekrutować, przytomnie się wykręciłem  :D

Pink Bunnies - najsłynniejszy polski Amarr -> Zolthar i jego prawa ręka Maxi  :D Króliczki też w Coven  latają  :)

Polish Task Forces - jak się spotka capitala naszego w Stain, to na 80% z PTFu...  :) Stary corp i też w Coven  O0 (uwaga, kosmiczne opóźnienia w budowie zamówionych statków  :D)

Qrdelesh:  ???

Rave Technologies: spory corp, Coven, ostatnio Rafaello im wrócił i racił gołym cruzem (?) na paskach  :)

Unseen Academy: moja szkółka, tam się zaczęła historia Gryfów, grupka zapaleńców pod dowództwem Mavera, Kharaaka, Artheo i przewodnictwem Xarthiasa szkoli owieczki w bojowe ofce  ;) Członek Unseen Company, dużo dobrych ludzi.

Unseen Chimera Wing - Kapitan Tau i Gregorius Decimus aka "The Parrot", czyli od tirowca do pvpowca  O0 Klimatycznie odgrywają pirackie realia, robią noobkowe roamy do low, pomagają UA w szkoleniu, taka wersja demo Gryfów  :) Siedzą w UC. Greg - za tego korpa (i nie tylko) masz u mnie szacunek  O0 GL

Unseen Gryphon Wing - mój korp, więc wypowiadać się nie będę, ale większość z Was ma nikłe pojęcie o nas  :P Ach, jesteśmy w Coven  :smitten:

Unseen Phoenix Wing - dzieło la mara i Elqunqa, parę osób od nas jest, radośnie robią interesy w Empire. Dobrzy przyjaciele  :) Też siedzą w UC. GL

LordJohny:
CBC Interstellar - W sumie chyba tylko Elaine ktory pisze dobre bajki i cos tam przebakuje o pvp o ktorym glownie slyszal albo umieral w lagu;] Dobre relacje wojenne i zamotana filozofia zyciowa.

PBN - Duzo smiesznych ludziow, sporo doswiadczonych graczy ale noobki tez sie znajda.

BeachBoys - Bardzo dobrze mi sie z nimi latalo chociaz nigdy nie wiedzialem kto jest akurat zalogowany na ktorym koncie;]
Dziwna mechanika sprawowania wladzy ("teraz ja jestem online i robimy tak jak ja mowie")
Scouting alt "cipunia lodziara" miazdzy.
Polecam picie z Roofim, i brzydalami Acem, Partem i Roninkiem.

Husaria - Megarekrutacja bazza ktory sam w sobie jest zdrowo nawiedzonym hitem centralowych flejmow.
Z killboardow wynika ze strzelaja tam 2 osoby a reszta wali npc ale uparcie wklejaja staty z killboarda na forum w dzialach z rekrutacja.

Bermuda Syndrome - Podoba mi sie sposob wymiany pogladow miedzy ich corpowiczami:
" zamknij ryj nie dosc ze pierdolisz glupoty to jeszcze przeklinasz "
Dobre chopaky, zyskuja przy blizszym poznaniu (jak sie w gangach razem lata a nie przytula - wciaz niektorym trzeba na tym forum takie rzeczy profilaktycznie wyjasniac)
Tez dobry scouting alt: "gdzie jestescie perelki"

Chapterhouse - Ichneumon, Allegro, syf na polishu - jeszcze jakies fajne skojarzenia?

Frontier Worlds - Leo Balthur, okrojona wersja Bazza. Poza tym niebardzo kojarze, chyba byli w ISS i ich nie lubilem.

Frontier Combine - Tez niebardzo wiem o kim mowa.

GBTeam - Witamy na Ws, Dzis Pijemy!, Veni Vidi Vodka, i inne zyciowe motta ktore przeszkadzaja w trzezwej ocenie sytuacji w grze. Zajebisty zlot byl.

Hanys - Niemile wspomnienie, mieszkaja gdzies blisko to sie moze przy piwie zrewanzuja.

IRA - To to z geminate?

Korporacja Kupcow Polskich - WTS caracal 5zl + syf na polishu, ogolnie zenada i plebs

Unseen Academy - Respekt dla Xarta za ten maly cyrk.

Unseen Chimera - Greg griefer :D :D :D

Unseen Gryphon - To chyba te noobki co to z nami lataja. Duzy plus za checi i rezultaty.

Polish Task Force - Zbudowali mi BS'a. Zdarzalo im sie npcowac na CTA ale sie juz poprawili.
Za 2h im pos z reinforced wychodzi.

Qrdelesh - Kiedys robili misje w caldari space a teraz nie wiem.
Corp Chat SHCK(1.5y ago): "Ej jakis Pimpek w Pherbe, jak mozna miec takiego nicka - pewnie od lazara znajomy do przytulania;P"
Pherbe Local Chat(1.5y ago): Pimpeck > "Pozdrowcie Lazara" 
Voulture mowi ze spoko gosc;]
Rave Technologies - Zabralismy im Rike i teraz zalujemy :D Ogolnie corp w ktorym lubie i szanuje 5-6 osob a reszte uwazam za lamy i noobow;]

ufo:
BeachBoys - Osobiscie nie znam  ludzi z tego korpa wiec na ich temat z mojej strony Eot natomiast jak dla mnie z tego co widzialem na kb to elite korp moze nie na skale całej eve ale napewno jeden z najlepszych Polskich pvp korpow.

Husaria - Cos tam wojują ale no idea na jaką skale,wporzadku ludzie.

Frontier Combine - Zgrany Korp.

Hanys - Slynny z gwary Francik,industral korp.

Chapterhouse -Tez slynny Ceo... osobiscie mam gdzies to czym sie zajmuje .

IRA-Pracuja nad soba i nadal sie rozwijają to sie ceni.

Unseen Academy - Szacunek zwlaszcza za oferowanie pomocy, przyjmowanie i zajmowanie sie nowymi graczami mozna by powiedziec ze slawny korp ;).

Polish Task Force - z tego co wiem pvp i 0.0

QRDE-Maly nie afiszujacy sie korp,fajni ludzie,nie wiem co to za subiektywna opinia która zacytuje "polski korp nr 1546.." to samo tyczy sie IRA Nr..,jak bys poczytal info to bys zobaczl ze ten korp istnieje ponad poltora roku wiec co za numer ? jak dla mnie to nic nie wiesz i sam jestes ... Numer 1546 jak nie ... #15046 biorac po uwage ilosc ludzi grajacych w eve  sory ... grajacych w eve :]

Tu nie obrażamy, pierwszy post i od razu flejm kwalifikuje się do ostrzeżenia. Za drugim razem dostaniesz kilka dni na przemyślenia.
Subiektywna ocena to subiektywna ocena - każdy ma prawo wypowiedzieć swoją opinię, czy się to opiniowanym podoba czy nie.
Chcesz dyskutować na temat tych korpów, przedstawić je szerszej publiczności - zapraszamy, załóż wątek na forum etc, ale nie zaczynaj od rzucania burakami.
A w ogóle to wypadałoby zacząć od wizyty w przedpokoju i przedstawienia się.
X.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej