Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
DELVE Megathread
LosBekoczoS:
--- Cytat: Kombat w Stycznia 30, 2008, 09:12:54 ---Z tym wczorajszym tytanem to trzeba przyznać że ładnie pieprzneli. Podobno (takie plotki krążyły) ktoś sprzedał hasło do posa i stąd taki efekt. Swoją drogą dość niecodzienny widok - stado wraków w środku force fielda (szkoda że nie zrzuciłem screena).
Po tej akcji ludzie wzieli nowe statki i wrócili do QY6-RK. Około 23 rozpoczeła się bitwa na gate do k-6. Wyniki: http://killboard.net/fleetbattle/2517/
Lag na początku faktycznie był masakryczny ale im więcej jajek spadało tym było lepiej, pod koniec już było całkiem znośnie. (tak wiem, nienawidzicie nas ;) ).
Z tego co po bitwie słyszałem na TSie to zdaje się że BoB naprawił cynojammer w QY6 (ale nie wiem co się działo w nocy, może znowu padł, ktoś ma jakieś info?).
--- Koniec cytatu ---
Tak Haslo do force fielda bylo znane skad nie pytajcie :D
a co do scrrena na twe wezwanie screen tutaj stanie ;D
http://ix0.nl/derp/2008.01.29.20.07.15.jpg
CoeathalVega:
waaa waaa waaa.
na wczorajsze DD niestety sie nie zalapalem, ale, jak latwo przewidziec, tytan sie wiecej nie pojawil kiedy pojawily sie nasze posilki... pozniejsza walka na k-6 gate, 10 minutowy module lag, ogolnie - kupa zoltych wrakow.
najsmieszniejsze, to fanfary i okrzyki triumfu na localu po DD, a potem... cisza po walce na gejcie.
Zabawne, jak RSF plakalo kiedy bob uzywal taktyki "OMFG WE'RE IN UR POS BUBBLING YOUR BATTELSHIPZ" a potem uzyl jej sam. (no whine from me!!)
niestety pomysly CCP sa czasem mocno powalone, jak wlasnie POSy na haslo (a szipy ogolnie otwarte dla kazdego, wtf). Coz, wczoraj bylo doskonalym przykladem, OMFG bob tez ma szpiegow. :) lesson learned
gf!!!
btw, ludzie z BUFU ftw, maja wiecej mamusiek w korpie niz FIX mial kiedykolwiek (w alliance) :>
Zolthar:
Hehe BoBity dostały własnym ostrzem w papuć O_O z tego co pamiętam ostatnoi D2 wdupczyło tytana bo szpieg zrobił na nim agro przed wylogowaniem :P soon nie będą latać statki tylko będzie zimna wojna szpiegów i tytanów rotfl. Ceny Bsów zejdą do 40m hace do 60m za sztuke a crusy będą rozdawane w jita przed stacją za friko :P
CoeathalVega:
no dokladnie... wiesz jaki to bol, nie moc salvagovac wreckow w bablu POSa? ;D
bug znany i lubiany przez posiadaczy tytanow. Niestety oprocz RA i nas niewielu posiadaczy tytanow ich uzywa... :<<<
Zolthar:
Jedno wiem na pewno POSY SUXXX :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej