Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (21/96) > >>

CoeathalVega:
sux to do nich nalewac.

a naprawiac, lomoj boze. jednak triage sie do czegos przydaje ;)

Vic Brunner:
mnie zastanawia jedna rzecz.. mianowicie jak wyglada komunikacja pomiedzy sojusznikami w koalicji. Bo pewne wydarzenie po wczorajszej glownej bitwie mogloby sugerowac, ze mocno kuleje.

Gdy juz zajmowalismy sie wylapywaniem maruderow i uciekinierow z qy6 przyszlo info, ze w k-6, na gate do qy6, zebral sie calkiem mocny gang wroga - kilkanascie bsow i tyle samo supportu. Cala BoBowa flota (oprocz capsow) stala po drugiej stronie wciaz, wiec poszedl rozkaz "support jump", skoczylismy, czesc zlapalismy wrogow w k-6, czesc skoczyla do qy6 prosto w banki dictorow i zgodnie zostala wystrzelana przez czekajace BSy. Kilku nawialo.

Czy nie mieli zadnych informacji o silach BoBa stojacych na tym samym gate, po drugiej stronie? Jak to mozliwe? przeciez co chwila mielismy wizyty "podgladaczy" z bezpiecznej odleglosci a i na localu wciaz ponad 100 osob przeciwnika bylo. Nie maja tam jakiegos intela wogole czy jak? ;] Stali Ci wrogowie na gate do qy6 ladnych pare minut czekajac pewnie na to az po nich laskawie przylecimy. no to przylecielismy...

A moze to byla taka forma samobojstwa w akcie poparcia dla poleglych kolegow? :D

LosBeczkos - Ty w szczegolnosci miales wiedze na temat hasla do posa ;]

BTW - nie wiem co dzialo sie przez noc, posy BoBa wychodzily rano z reinforced bodajze. Nie wiem czy zostaly naprawione, czy zniszczone i co sie dzialo w innych miejscach.

DragLord:
Z tego co widać po KB boba to 2 duże Matari wieże i 2 małe Amar poszly w piach dzis rano czyli 4 posy mniej BOBa w tym systemie, ktoś wie ile tam jest moonów ??

Kombat:
MC interesuje tylko period basis:
http://killboard.net/details/228983/

Nashir:
Wojna domyslow i przypuszczen :). Lepiej niech tak zostanie :)

p.s Vega wiedzialem, ze tu przyjdziesz :)). Pozdrowienia Mr. BoB :D.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej