Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (19/96) > >>

Vic Brunner:
to dupa :] efekt widać na KB BOBa :] właśnie się bitka rozpoczęła... 400 osób na localu ,capsy w użyciu, mega lagownia :] nie wiem co się dzieje :]

Maxima:
Those who are about to die I salute you  :police: ;)

Vic Brunner:
na razie żyję dalej, dready poszły w ruch. Ale orientuję się generalnie o sytuacji z Team Speaka :] bo nic nie widzę nadal.. jak się uda coś zalockować to będzie dobrze :]
w tej chwili 155 osób we flocie BoBa,  415 osób na localu. jest rzeźnia, było początkowo we flocie 207 osób.

Nashir:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Stycznia 29, 2008, 15:08:35 ---Są dostępne jakieś szacunki liczebności floty Goonsów? Przy pełnej specjalizacji powinni już chyba mieć własnych pilotów.

--- Koniec cytatu ---

Wczoraj zalogowanych cap pilotow GoonSwarmu bylo 90... dziekuje :).

A swoja droga, zeby zrozumiec GoonSwarm, trzeba stac sie Little Bee :). To co trzyma nas razem, to czemu nasza polityka rozwoju jest tak pokrecona byla uwarunkowana wieloma rzeczami.

Kombat:
Z tym wczorajszym tytanem to trzeba przyznać że ładnie pieprzneli. Podobno (takie plotki krążyły) ktoś sprzedał hasło do posa i stąd taki efekt. Swoją drogą dość niecodzienny widok - stado wraków w środku force fielda (szkoda że nie zrzuciłem screena).
Po tej akcji ludzie wzieli nowe statki i wrócili do QY6-RK. Około 23 rozpoczeła się bitwa na gate do k-6. Wyniki: http://killboard.net/fleetbattle/2517/
Lag na początku faktycznie był masakryczny ale im więcej jajek spadało tym było lepiej, pod koniec już było całkiem znośnie. (tak wiem, nienawidzicie nas ;) ).
Z tego co po bitwie słyszałem na TSie to zdaje się że BoB naprawił cynojammer w QY6 (ale nie wiem co się działo w nocy, może znowu padł, ktoś ma jakieś info?).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej