Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (16/96) > >>

Kalressin:
Tak to wlasnie chcial powiedziec.

future:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Stycznia 29, 2008, 17:58:24 ---Chcesz powiedzieć, że gdybyście nie latali na BoBowe OPy to i tak pozwoliliby Wam całymi dniami kopać/ratować a minerały i loot wozić ich jump-bridge'ami?

--- Koniec cytatu ---

Czegoś nie rozumiesz - z BuFu na opy BoB'a lata najwyżej z 4 osoby. Reszta się bawi w roamy, w identycznej formie jak to miało w przeszłości w każdym innym miejscu, mając gdzieś na kogo poluje. A że przy okazji często zdarza nam się upolować "petów" RA to już inna sprawa  ;) To samo robiliśmy na północy.

Vic Brunner:
nie przesadzaj z tymi 4ema osobami.. przedwczoraj było nas z 10 osób :]

Archen - szefostwo BoBa nas lubi i ceni, tego nie da się ukryć. Nie wymuszają na nas wspólnego latania, aczkolwiek głupio stać z boku i patrzeć jak walczą o swój home.

Vermian:

--- Cytat: Vic Brunner w Stycznia 29, 2008, 17:58:18 ---teraz Vermian:
tekst o hacach sfitowanych na uberficie, wartym więcej niż 5 wrogich BSów na ficie t1 - mnie rozbawił niezmiernie...  to jakieś mity, że BoB pcha na FLEET OPY statki z best namedami na hacach czy bsach :] chyba tylko zupełny ignorant tak może twierdzić.
--- Koniec cytatu ---

Pisalem ze lataja uzbrojeni w t2 a nie best named (zreszta dewiza wiekszosci korpow BoB-a jest "we dont t1"). Propo kosztow zwiazanych ze strata statkow, roznica ceny HAC-a z pelnym t2 fitem i rigami a dominixa na t1 idzie w krotnosci. Glownie przez to ze tech2 statki maja szczatkowe insurance w stosunku do tech1, i sa dodatkowo z regoly wyposazone w dosc drogie rigi, ktore malo kto by wwalil w BS-a siedzacym na samych modulach t1. Dlatego tez tego typu statki t1 sa wykorzystywane przez elitarne korporacje jak miedzy innymi Outbreak na suicide opy ubijania transportow w hi-sec, bo potrafia calkiem niezle przywalic z dobrymi skillami przy niewielkim koszcie w razie ewentualnej straty. Proponuje aby sobie kolega policzyl we wlasnym zakresie ile roznica wynosi, jak mi nie wierzy na slowo.
Poza tym nie krytykuje BoB-a. Odnosza wiele zwyciestw ale te zwyciestwa nie sa takie super jak trabi propaganda. Proponuje zainteresowanym przejzec linki do KB w tym topicu, i samemu przeanalizowac jak w sumie wygladaja sily zaangazowane w walke i wyciagac wnioski. Jestem daleki od zarzucania braku profesjonalizmowi BoB-owi, ale wkurza mnie jak widze ludzi patrzacych zupelnie bezkrytycznie na jedna strone i kompletnie bagatelizujaca druga.

Venzon 2003:
delve jest jednym z niewielu regionow gdzie wszyscy rezydenci zyja dla pvp...

pewnie dlatego systemy takie jak nasz (KFIE) nie sa jeszcze zasiedlone przez kerberow Goonsow... wyjatkiem jest system gdzie siedzi PL ale to troche inna liga niz reszta psiarni klepiacej boba :)

uklad z bobem mamy wyjatkowo na luzie jesli mozna to tak nazwac, podobnie ma sie sprawa z innymi pvp korpami/alliancami przebywajacymi na terenie delve

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej