Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (11/96) > >>

Maxima:
Ja ze swojej strony powiem tylko tyle, jak nie przestaniecie mi tam kreowac lagu w weekendy, takiego ze  roam 10j zajmuje nam 30 min ,to ustawie wszystkich na minus i was tam porozp... w drobny mak  :knuppel2:  :D

Zolthar:
no maxiego mi wkurzyliście i co teraz będzie...  :ban:

Ajrunia:
Rojanie i Niemcy to skonczone cioty, nie umieja walczyc i w ogole to zenada wspominac o ich historii wojskowosc bo w 1939 roku zblobowali Polske.

Zbaraz tez zostal zblobowany, ale na szcescie jakos dalismy rade.

Ja sie moze powtorze, ale jak czytam te posty gdize jedna strona ma do drugiej pretensje, ze nei podzielili swojego wojska w pary i nie stoczyli bitwy na zasadzie playoff 1vs1 to mam ochote tylko westchnas pod nosem ojaciepierdole.

Szkoda ze do Delve jest tak dalego ze Stain bo moze udalo by mi sie w pojedynke zaatakowac jednego z blobow i mogl bym napisac jaki to jestem zajebisty ze zdecydowalem sie podjac walke pomimo bloba, a BOB, czy Goonsi to skonczone cioty.

Co nie zminenia faktu, ze zazdroszcze wam tam niezlej zabawy :-)

Kombat:

--- Cytat: LosBekoczoS w Stycznia 29, 2008, 11:15:08 ---tesknie za mometem kiedy ktos zacznie pisac cos bez nutki pompowania e-peena.

--- Koniec cytatu ---
Starałem się być obiektywny i opisać walki tak jak wyglądały, nie dlatego że chciałem siać propagandę i wozić się jacy to zajebiści jesteśmy, tylko po prostu to był ciekawy dzień w delve i było się czym podzielić ze społecznością ;) .
Być może było to błędem bo strony konfliktu zawsze będą odiberały coś takiego jako wożenie się zwycięstwami, chociaż mam nadzieje że strony neutralne w tym konflikcie nie odebrały mojego posta jako garści propagandy.

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Maxima w Stycznia 29, 2008, 11:47:50 ---Ja ze swojej strony powiem tylko tyle, jak nie przestaniecie mi tam kreowac lagu w weekendy, takiego ze  roam 10j zajmuje nam 30 min ,to ustawie wszystkich na minus i was tam porozp... w drobny mak  :knuppel2:  :D

--- Koniec cytatu ---

/signed

Ze względu na konstrukcję serwera południowy lag odbija się czkawką nawet na północy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej