Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
DELVE Megathread
future:
Ech, a wytłumacz po co jest ten dział??? Widzisz te wydarzenia inaczej? No to opisz, jak to wygląda ze strony Twojego korpa/ sojuszu. A tak przy okazji - kim Ty do cholery jesteś? Gdzie dane o sojuszy i korporacji do której należysz? Może najpierw poczytasz regulamin tego działu? Jeśli jesteś "inny" i nie potrafisz znaleźć: http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=4588.0
Vic Brunner:
to po prostu Goons&Friends. Czego sie spodziewać?
Bić się nie potrafią, tylko blobować system i spamować local, najlepiej jak przeciwnika nie ma - bo jak jest to łomot jest koszmarny - czego byłem świadkiem przedwczoraj będąc w qy6 i sąsiednim systemie... gdzie pomimo przewagi Goomisiów i ich kolegów BoB robił co chciał
nawet nie potrafi faktów dobrze przytoczyć, a wystarczy popatrzeć na KB...
a potem się pysznić "ale my to zajebiści jesteśmy! jak system był pusty w 10 allianców pojechaliśmy wam outposta i kilka posów!! ha! nikt nam nie podskoczy!!"
a tak BTW - BUFU to nie BoB, więć "NAM" nic nie odstrzeliliście. Jak zabijecie BoBowi POSy, BUFU nie będzie płakać. Jak się skończy wojna o Delve (o ile się skończy) i będzie nudno polecimy gdzie indziej... na razie latamy z BoBem bo reprezentują wysoki poziom kultury gry i umiejętności.. w przeciwieństwie do sporej części ich przeciwników (przynajmniej tej panoszącej się po Querious) . Aby się rozwijać trzeba latać z najlepszymi, proste.
Nie pozdrawiam,
Vic
Yogos:
Jeśli to ty robiłeś screena to polecam drobny retusz.
Van Driesel primery >:D choć on bodajże cheetach lubi latać.
I podpisz proszę z jakiego sojuszu/korporacji jesteś. Taka jest reguła tego forum żeby się wypowiadały tylko osoby zainteresowane / konkretne a nie alty flejmujące.
Może ktoś skrobnąć opisik z wczorajszej walki ?
Bobiki wydaje się wrzucili ze 20 carierów na gejta potem coś przylagowało a potem to już tylko API działo ?
Kombat:
--- Cytat: Nashir Soulscream w Stycznia 29, 2008, 04:21:55 ---Oh jej, szkoda ze znowu K/D ratio jest dla Was tak uber :D. Moze napisz, ze kilka godzin pozniej odstrzelilismy Wam CynoJammer :), a moze o stacji w QY6, ktora traci services. Hm o ile sie dobrze orientuje posy stawiamy wam w reinforced.
p.s Bylem w tym 420 osobowym gangu, czesc gangu zaczela ostrzal stacji w qy6, polowe floty zlagowalo "<3 CCP \o/". Ale co tam wpadliscie na d-3 gate 200 osobowym gangiem, zeby odstrzelic 15, ktorzy wisieli na tej bramie i robili regroup :). GLORIOUS K/D... by the way.
--- Koniec cytatu ---
Skoro 15 ludzi przegrupowywuje się spokojnie na bramie w momencie jak w systemie jest wroga flota ktora ma aktualnie przewage i panuje nad systemem to za to że zostali wyrżnięci mogą podziękować tylko sobie. A tak btw to co flota miała zrobić gdy dowiedziała się o hostiliach na bramie? Ustawić się na honorowy duel?
Co do zarzutów że BoB tylko blobuje to one już nawet nie są śmieszne, są po prostu żenujące. W naszej flocie było max 300 osób, kiedy przyszedł intel że że jest 420 osobowa flota to nie usłyszałem pół słowa zawachania tylko decyzje: lecimy się lać.
Nawiazując do 'wyście' i 'jesteście' - pokaż mi miejsce w moim poście w którym pisałem że 'my' wygraliśmy i że 'my' jesteśmy uber. Jak już to kiedyś napisałem, nie jestem w BoBie tylko w BuFu. Nie identyfikuje się ze zwycięstwami lub porażkami BoBa. Latam z nimi bo to są fajni goście, super zorganizowani i przy okazji sympatyczni. Jeśli coś przy okazji ubije to fajnie. Jak strace statek to trudno. Starałem się opisać bitwy oczami ich uczestnika. Oczywiście nie będe w 100% obiektywny bo mam + z jedną ze stron ale jeśli gdzieś napisałem nieprawde to bardzo proszę, napisz to i wyprostuj.
EDIT: Dopisz tą korporacje i ally do stopki żebyśmy wiedzieli z kim rozmawiamy. Chociaż ze sposobu w jaki zacytowałeś mój post obstawiam że jesteś z Goonsow :P
LosBekoczoS:
--- Cytat: Kombat w Stycznia 29, 2008, 09:21:35 ---Skoro 15 ludzi przegrupowywuje się spokojnie na bramie w momencie jak w systemie jest wroga flota ktora ma aktualnie przewage i panuje nad systemem to za to że zostali wyrżnięci mogą podziękować tylko sobie. A tak btw to co flota miała zrobić gdy dowiedziała się o hostiliach na bramie? Ustawić się na honorowy duel?
Co do zarzutów że BoB tylko blobuje to one już nawet nie są śmieszne, są po prostu żenujące. W naszej flocie było max 300 osób, kiedy przyszedł intel że że jest 420 osobowa flota to nie usłyszałem pół słowa zawachania tylko decyzje: lecimy się lać.
Nawiazując do 'wyście' i 'jesteście' - pokaż mi miejsce w moim poście w którym pisałem że 'my' wygraliśmy i że 'my' jesteśmy uber. Jak już to kiedyś napisałem, nie jestem w BoBie tylko w BuFu. Nie identyfikuje się ze zwycięstwami lub porażkami BoBa. Latam z nimi bo to są fajni goście, super zorganizowani i przy okazji sympatyczni. Jeśli coś przy okazji ubije to fajnie. Jak strace statek to trudno. Starałem się opisać bitwy oczami ich uczestnika. Oczywiście nie będe w 100% obiektywny bo mam + z jedną ze stron ale jeśli gdzieś napisałem nieprawde to bardzo proszę, napisz to i wyprostuj.
EDIT: Dopisz tą korporacje i ally do stopki żebyśmy wiedzieli z kim rozmawiamy. Chociaż ze sposobu w jaki zacytowałeś mój post obstawiam że jesteś z Goonsow :P
--- Koniec cytatu ---
Taksamo w 2 strone mozna powiedziec ze tak wypowiadasz sie jakbys byl z boba a nie jestes przeciez.
Bob uber tu bob uber tam, wogole fantastisze erotisze, uber shise shise jahvol.
Naprawde obserwuje sobie cala ta walke z boku - mam ostatnio zdecydowanie mniej czasu na gre( gory + snieg= malo czasu na kompa ;D ) i tesknie za mometem kiedy ktos zacznie pisac cos bez nutki pompowania e-peena.
Jak dlamnie:
- Obie strony blobuja i beda blobowac ( 420 vs 300?? super my tez wiele razy latalismy do walki przeciwko wieszej sile wroga i jakos jekow nie slyszalem )Czy nikt juz nie pamieta jak to bob blobowal ?? Dlamnie jest to normalna cześć gry i EOT niema co sie tym podniecac.
- Standy koalicji i BLUE - powod tego jest prosty przed zlaczeniem sil z tortuga mielismy mniej tytanow niz bob teraz mamy bodajze o 2 wiecej. Co odrazu zmienilo taktyke boba na mniej "tytanowa" ( mysle ze na tych lagach niechcialbym latac szipem za 100b ) Przedtem bob jak tylko widzial flote 100 BS to odrazu czajil sie tytanem i doomsdayowal.
- Powod dlaczego strzelano sie miedzy " sojusznikami" wynika zprostego lenistwa w ustawianiu standow paru ludzi - np wczoraj cala ekipa z mojego corpa lecac na posa Goonsow bo jakis pierdola nie ustawil standow...
- Oczywiscie ze walka bedzie dluga i krwawa bo obie strony umieja walczyc i chca walczyc.
- Jesli lag nas nie zabije to mysle ze all sprawy wyjasnia sie w kwartal.. albo bob straci ostatnie sovy .. albo poprostu sojuszowi znudzi sie tracic statki w walce vs 6 tytanow ktorymi bodajze bob dysponuje a jak mniemam zostana uzyte do obrony NOL ie. ( chociaz zdecydowanie obstawiam ze jak dojdzie co do czego to wygra lag i inicjatywa ccp NFS)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej