Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
DELVE Megathread
Vic Brunner:
przejrzyjcie sobie setupy bsow straconych przez Goonsow. mam problemy ze wzrokiem zapewne, bo widze spore ilosci t2 fitu.. gdzie ten crap fit kurde? owszem zdazaja sie takowe, ale nie ma go zbyt wiele i wynikaja one raczej z tego, ze dany char nie moze zakladac t2.
pisanie o tym, ze Goonsi lataja glownie na crap ficie (no owszem tlumy frejek tak lata - ale znowu jest to kwestia wieku i skilli charow) to jakies nieporozumienie, bo ich ciezkie statki lataja jednak na calkiem solidnym sprzecie.. z rigami... chcoiaz panowie, gadki o iskach mnie rozbawiaja.. oprocz rigow i ew dzialek to cala reszta stuffu t2 do bsow na fleet opy to kwestia przelecenia pol godzinnego kerbiru na dobrych paskach.. a w Delve takich mnostwo.. i pewnie z tym pol godziny przesadzilem...
MMoroz:
Do tych analiz proponuje tez dolaczyc kwestie kapitalu startowego. BOB mial przez dlugi czas spokoj na swoich terenach ( i byly to dobre tereny do robienia iskow ), raczej nie mozemy tego powiedziec o goonsach/RA/reszcie. Teoretycznie teraz czas dziala na ich korzysc, moga sobie kerbirzyc, tylko ze sa dwa problemy:
a) jak kerbirza to nie cisna BOB-a
b)to jest koalicja czas nie jest tu sprzymierzencem >:D
Kill ms-a na pewno BOB-a boli, ale mniej chodzi tu o iski( przynajmniej na razie ) a bardziej o czas potrzebny do zastapienia nowa jednostka.
P.S.
Czy ktos moglby podac jak wyglada sytuacja z posa-mi w systemie? Rozumiem ze koalica iles tam sciagnela i postawila swoje, czy bob probuje odzyskac te moony czy raczej koncentruje sie na obronie pozostalych.
Ellaine:
Mozemy to powiedziec o RA. RA ma duze tereny, na wiekszosci tych terenow ma spokoj, ze wszystkich stron chronia ich potezne pety (jak np Goons), jest bardzo skuteczne w koszeniu kasy tylko nie chwali sie tym bo wszyscy ciagleich podejrzewaja o sprzedawanie iskow za $.
Nashir:
O wlasnie doczytalem, ze dzisiaj o 8 rano wpadl tytek ruskich i odstrzelil 42 bsy w posie BoB'a. Pewno teraz tez nie dalo sie sciagnac posilkow na czas :2funny:
Vic Brunner:
taa.. znowu na sprzedanym passie do posa... :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej