Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
DELVE Megathread
Kalressin:
Chyba do kosztow wojny trzeba zaczac doliczac kase wydana przez koalicje na kupowanie passow do posow. ;)
Coldim:
--- Cytat: Vic Brunner w Lutego 03, 2008, 23:09:31 ---taa.. znowu na sprzedanym passie do posa... :]
--- Koniec cytatu ---
To akurat jest chyba stosowane przez wszystkich w EvE;)
Nashir:
--- Cytat: Kalresin w Lutego 03, 2008, 23:29:38 ---Chyba do kosztow wojny trzeba zaczac doliczac kase wydana przez koalicje na kupowanie passow do posow. ;)
--- Koniec cytatu ---
to sie nazywa kosztami wywiadu i kontrwywiadu :}.
LosBekoczoS:
Poprostu RA przyslali jakas piekna Natasze na BBQ boba i wyciagnela z ktoregos z liderow liste passow na nastepne 2 lata ehh co zrobic :D :D :D
Wracajac do cen fitow kerbirzenia itp... przy takim stadzie jakie teraz podjada boba to jest jak juz ktos pisal na przykladzie goonow.
liczmy atm 6k ludzi meczy boba z czego 500 jest w jakims obleganym sys ( np qy ) a reszta kerbirzy przygotowuje logistyke ugania sie za jakimis roamami w okolicy, dobija maruderow.
Trico:
Logistyke przygotowuje może 100 osób, i pewnie nie są szczęśliwi z tego powodu, ja im nie zazdroszcze
W QY6 był op trwający od wieczora w sobote (a może i wcześniej) do DT, przez 6 godzin - moimi oczami - 90% posiłków jakie docierały do systemu zostało rozsmarowanych na bramach (głównie K-6 ale bsy chciały wlecieć przez te drugą - nie udało im się), co chwile łapaliśmy BSa poza tarczą posa Goonsów (były takie losy za które mój FC zainwestowałby w taksówke żeby mnie sklepać), non stop naprawialiśmy / klepaliśmy posy do północy.
Zrobiłem przerwe koło pierwszej nad ranem, byłem z powrotem między drugą a trzecią - wysłuchałem audycji na TSie zatytuowanej "Ekspedycja fregat ubija wylogowanego BSa na SSie w K-6"
Rano popełniłem błąd nie oglądając dokładnie akcji z tytanem na KB, wiedziałbym przynajmniej, żeby nie lecieć na posa bo jest nowe hasło ;p
A teraz coś ładnie pierdyknęło w pr- ;]
A tak uogulniając to gdy beztroskie kerbirzenie nam się nudzi w tym ogarniętym wojną i porzogą delve to wsiadamy w co-tam-kto-ma-na-fleet-opa i strzelamy do oporu (raz człek dotrzyma do 3 raz do 5 nad ranem, różnie), jest naprawde cudowna obsada jeśli chodzi o FC, skautów, ludzi ze skilami i odpowiednimi boostami gangowymi. Baa nawet słychać kobiety na TSie ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej