Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (32/96) > >>

termos:
Słusznie MMoroz umyka mi wiele  :D nie jesteś w goonsach, przpraszam za fałszywe oskarżenie  ;)

Vic Brunner:
BoB się chyba wk...
prawie 70 capsów hula właśnie po QY6. W tym kilkanaście Matek i tytan..
No ale pewnie efekt będzie taki, że znowu łomot spuści małym pszczółkom, te się rozbiegną, po czym BoB pójdzie spać, zaś pszczółki zbiorą ponownie., wskoczy RA i MC z capsami i parę posów BoBa pójdzie do piachu... (o ile tam mają jeszcze jakieś)...

zabawnie to wygląda, aczkolwiek jestem pełen podziwu, że się chłopakom chce ciągle w te lag-bitwy bawić.. po tym co miałem przedwczoraj to mi sie szybko znowu odechciało :D (chociaż pewnie jak czas znajdę wieczorem to znowu polecę.. trza kolejnego bsa wyfitować :D)....

CoeathalVega:
erm, nie wiem w jakim QY6 dzisiaj jestes, patrzac na date Twojego posta, ale jakos obcego tytana i kilkunastu matek w systemie dzis nie widze.

I pls, nie zaczynajcie flejmu, to nie coad, szkoda nerwow i zdrowia, mmkay?

ja od czasu wstapienia do bob'a mam wiecej czerwonych niz kiedykolwiek, lagfesty to lagfesty, trzeba sie przyzwyczaic i dostosowac, fun jest nieziemski.. a goonsy w localu? BLINK OFF i minimize...

Kalressin:
BOB has poor reading skills  ;)

Btw czy mi sie cos porabalo czy QY to ten system co ma 42  moony?

Nashir:

--- Cytat: CoeathalVega w Lutego 01, 2008, 01:01:51 ---
I pls, nie zaczynajcie flejmu, to nie coad, szkoda nerwow i zdrowia, mmkay?

--- Koniec cytatu ---

A bu, a juz mi sie tak fajnie czytalo te w gloryfikacyjnej tonacji spazmy radosci i poparcia dla BoBka :-/
Shame on you !

--- Cytuj ---ja od czasu wstapienia do bob'a mam wiecej czerwonych niz kiedykolwiek, lagfesty to lagfesty, trzeba sie przyzwyczaic i dostosowac, fun jest nieziemski.. a goonsy w localu? BLINK OFF i minimize...

--- Koniec cytatu ---

Same here, ale 23475280495 razy wiecej zabawy :D.

p.s Lemming 2387402395872305 check !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej