Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (33/96) > >>

Hastrabull:

--- Cytat: CoeathalVega w Lutego 01, 2008, 01:01:51 ---erm, nie wiem w jakim QY6 dzisiaj jestes, patrzac na date Twojego posta, ale jakos obcego tytana i kilkunastu matek w systemie dzis nie widze.

I pls, nie zaczynajcie flejmu, to nie coad, szkoda nerwow i zdrowia, mmkay?

ja od czasu wstapienia do bob'a mam wiecej czerwonych niz kiedykolwiek, lagfesty to lagfesty, trzeba sie przyzwyczaic i dostosowac, fun jest nieziemski.. a goonsy w localu? BLINK OFF i minimize...

--- Koniec cytatu ---

Coethal,
jak juz kolega napisal, bob has poor reading skills :)) przeczytaj jeszcze raz tego posta :))

CoeathalVega:
erm, tak, no wiec... fakt.. cos niedoczytalem... my bad

regis:
Oj coe, coe ty sieroto ;)

Kombat:
Jeśli BoB straci całe sov to cofnie się do stacji NPC których w delve jest zatrzęsienie. To wszycy wiemy, sam BoB to deklaruje. Co dalej się stanie to można tylko spekulować. Może się rozpadnie (ale to raczej mało prawdopodobne).
A jeśli się nie rozpadnie to będzie na tyle utrudniał życie ludziom żyjącym w delve że raczej nikt nie będzie tam na stałe mieszkał po to żeby zmusić BoBa do opuszczenia tych terenów. A bobki będą sobie siedzieć, kerbirzyć, roamować i czekać aż w koalicji której nagle zabrakło wspólnego wroga zazgrzyta.
A raczej zazgrzyta bo chyba nikt nie lubi stagnacji i 90% eve w 0.0 na + (w końcu po coś się te działka fituje  ;)) więc prędzej czy później coś zacznie się dziać. A wtedy molle i spółka wyciągną posy z garażu, rozstawią po całym delve i zwrócą swoje oczy na period basis (przynajmniej ja tak obstawiam).

A tak sobie pospekulowałem z rana ;)

Hastrabull:
a tak sobie pospekulujmy, kto pierwszy padnie. wielka koalicja eve'a czy mc? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej