Eve Online > NoobGarten
Walka w kosmosie ;)
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Patrycjusz w Stycznia 03, 2008, 14:09:30 ---Tak na marginesie to ogromny podziw dla ludzi którzy po miesiącu gry w Eve Online przemykają obok mnie w BSach kiedy ja nawet mego cruisera dobrze nie ujarzmiłem :) tak naprawde to ja jeszcze na maksa learningów nie skończyłem.. ale nic to pewnie mają talent ;)
--- Koniec cytatu ---
Szybko ten podziw Ci minie gdy takiego miesięczniaka w BSie zdejmiesz swoim cruiserem. Pamiętaj, że w EVE statek to nie wszystko. Lepiej mieć dobrze wyskilowanego cruisera niż marnego BSa.
Goomich:
--- Cytat: Patrycjusz w Stycznia 03, 2008, 14:09:30 ---Olaboga :) widzę, że wyrwałem się z tym Minmatarem bo jak dla nooba to sporo pojęć do ogarnięcia.. w Caldari odpala się tylko rakietki i zapomina ;) ale na pewno w przyszłości odwdzięcza się za trud i chęć przyswajania wiedzy strzelecko-działkowe.
--- Koniec cytatu ---
Caldari też moga strzelać z dział, mamy wtedy optimala jak stąd do tamtej planety. :knuppel2:
misao:
caldari moga bardzo dobrze strzelac z dzial. a najlepiej im idzie tona galentyjskich shipach.... (bo poza rokhem caldari nie maja ladnego gunboata. no moze ferox. ale to ni to long ni to close... da sie na ponad 140km opti na nim wyciagnac, ale slaby DPS :/ a na blasterkach to jeszcze tym nie latalam)
Goomich:
--- Cytat: Hoshino Rika w Stycznia 03, 2008, 14:58:59 --- (bo poza rokhem caldari nie maja ladnego gunboata.
--- Koniec cytatu ---
Harpia, Eagle, Voulture.
Voulture:
Vulture.
:laugh:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej