Eve Online > NoobGarten
Korporacje How To ?
Xarthias:
--- Cytat: Cebulus w Grudnia 14, 2007, 08:10:01 ---Jezeli przezyjemy najblizsze 3-6 miesiecy poszukamy pożądnego korpa.
--- Koniec cytatu ---
Ja bym proponował kolejność odwrotną. Najpierw znaleźć dobrego korpa, potem będzie łatwiej przeżyć te 6 miesięcy :)
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Xarthias w Grudnia 14, 2007, 11:44:42 ---Ja bym proponował kolejność odwrotną. Najpierw znaleźć dobrego korpa, potem będzie łatwiej przeżyć te 6 miesięcy :)
--- Koniec cytatu ---
A ja bym proponował założenie własnej korporacji i trzymanie się razem jak najdłużej. Z mojego doświadczenia wynika, że w EVE najważniejsze są kontakty z innymi graczami a nie to czy jest się w dużym czy małym aliansie. Za jakieś 3 lata będzie z rozrzewnieniem wspominał wspólne kopanie veldsparu w highsecu lub "niebezpieczne" wypady do lowsec.
Cebulus:
Zaczynamy grac starym spróchniałym składem, dziadków z BFa którzy po stagnacji sceny trzymają sie razem dalej i grają w co popadnie, a raczej na co czas pozwoli ;) . Niestety czas jest najwieksza przeszkodą, wiec nie chcemy psuć zabawy innym bardziej zaangażowanym, bo wiem jak to jest jak kogoś brak przed czyms ważnym. Ponadto wysoko rozwiniete potrzeby przywódcze ....hehe. Ale tak jak wcześniej pisaliście, najwieksza radość jest z czegoś co samemu sie tworzy ....nawet jak trzeba dostac w dupę :). Dzięki za rady ...dalej nie wiem czy może korp mieć te statki jako wspólne i wypozyczać czy tylko stuff , ale wyjdzie w praniu. Do zobaczenia w 0.0, moze dolecimy kiedyś
Christoforos:
A ja mam takie pytanko: czy jeśli CEO jest zły/wredny/chamski/Achura (niepotrzebne skreślić), to jest jakiś sposób, żeby go wyrzucić/zlikwidować posiadając maks uprawnienia jakie może mieć członek?
misao:
nie. mozesz zabrac cala kas i all stuff, ale ceo zostanie ceo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej