Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions 2

<< < (47/65) > >>

Zaafiel:
ja zrobiłem gallente gallente i nie zaluje ;p po prostu zakochalem sie w backgroundzie,avatarku i odgłosie hybrydowych działek elektronowych i to wystarczyło ;)
gallente - gallente - immigrant
char - 8
mem - 7
int - 7
perc - 10
will - 7

mozna jeszcze pokabinowac z opcja +4 do mem z ktoregos ancestry o ile dobrze pamietam

Dormio:
To dwa pytanka  ;)

--- Cytat: Ezrael w Stycznia 15, 2008, 13:46:42 ---Mam pytanko co do misji, prawda jest ze jak robie misje na terenie np guristasow to mam misje glownie wlasnie na nich?

--- Koniec cytatu ---
Nie. Misje zależą od tego do jakiej frakcji należy agent. Dla przykładu robiąc misje w przestrzeni Amarr, dla agenta z korporacji minmatarskiej będziesz dostawać misje w których masz zwalczać statki:
- Sansha
- Amarr
- i inne w mniejszym stopniu (np. Angels, Blood)
Oczywiście na tym terenie NPCe to nie są Sansha, a Blood Raiders. Z kolei jak będziesz robić dla Amarr to spodziewaj się:
- Blood
- Minmatar
- i inne (np. Gallente, Sansha, Angels)
To akurat wynika z otoczki RPG tworzonej na potrzeby konkretnej rasy.

--- Cytat: Ezrael w Stycznia 15, 2008, 13:46:42 ---jak chcialbym robic sobie misje dla zupelnie innego corpa to musze znowu zaczynac od poczatku czyli od misji lvl1 czy jest jakis patent na przeskoczenie do agenta z innego corpa ?

--- Koniec cytatu ---
I tak i nie. Jeśli zrobisz skille w grupie social to powinieneś móc zaczynać od agentów lvl2 (o ile nie nabroiłeś i nie narobiłeś sobie ujemnego standingu u danej frakcji). Chodzi o Diplomacy i Criminal Connections.

Ezrael:

--- Cytat: Dormio w Stycznia 15, 2008, 14:02:12 ---To dwa pytanka  ;)Nie. Misje zależą od tego do jakiej frakcji należy agent. Dla przykładu robiąc misje w przestrzeni Amarr, dla agenta z korporacji minmatarskiej będziesz dostawać misje w których masz zwalczać statki:
- Sansha
- Amarr
- i inne w mniejszym stopniu (np. Angels, Blood)
Oczywiście na tym terenie NPCe to nie są Sansha, a Blood Raiders. Z kolei jak będziesz robić dla Amarr to spodziewaj się:
- Blood
- Minmatar
- i inne (np. Gallente, Sansha, Angels)
To akurat wynika z otoczki RPG tworzonej na potrzeby konkretnej rasy.

--- Koniec cytatu ---

wiec gdzie(minmatar republic?) musze znalesc sobie agenta minmatarskiego zeby klepac glownie angelsow ?:)
(z tego co widze to najlepiej sie na nich zarabia ...)

Dormio:
Poczytaj historię Angelsów i zobacz kogo są głównym wrogiem.

ivil:

--- Cytat: Wiktor Morawiec w Stycznia 15, 2008, 11:35:39 ---memory faktycznie na 8 sie da z wykorzystaniem pochodzenia (+4 mem)
ale od rasy mamy tylko 4 inta wiec max (+3) to 7.

--- Koniec cytatu ---

u mnie sobiestor zaczynaja z

cha 6
int 7
mem 6
pe 5
will 6

bardzo zrownowazona i elastyczna rasa imho, 6 charyzmy to tez nie taka tragedia, przydaje sie przy leadership na przyklad

Sobierstor/Rebel z freebies +1 int, +1mem, +2 pe i +1 will daje

cha 6
mem 7
int/will 8
pe 10

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej