Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions 2
rogaty666:
--- Cytat: Ivil w Stycznia 15, 2008, 10:07:33 ---z matarow chyba najlepiej da sie poskladac sobiestorow. poczatkowe statsy to
cha 6
int 8
pe 10
mem 8
will 7
learningi przy zachowaniu odpowiedniej kolejnosci skillowania i implantach +3 to gora dwa miesiace nawet wliczajac to ze po drodze bedziesz skillowal cos aby nie pasc z nudow.
--- Koniec cytatu ---
memory faktycznie na 8 sie da z wykorzystaniem pochodzenia (+4 mem)
ale od rasy mamy tylko 4 inta wiec max (+3) to 7.
cha 6
int 7 (+3)
pe 10 (+1)
mem 8 (+4 od pochodzenia)
will 8 (+1)
(*w nawaisach rozdane cechy + pochodzenia)
To jaka inna rase byscie polecali ? I od razu jak cechy ewentualnie rozdac... Xarthias polecil mi jeszcze Gallente/Gallente Caldari/Achura
KomB:
Kariery do wglądu
http://eve.idefix.net/career/
rogaty666:
--- Cytat: KomB w Stycznia 15, 2008, 11:44:00 ---Kariery do wglądu
http://eve.idefix.net/career/
--- Koniec cytatu ---
Propozycja na Minmatar - Military - Soldier (Sebiestor)
to cechy ( z paroma skillami) to:
char 6
int 13
memory 6
percepcja 8
willpower 6
hehe czyli zupelnie co innego niz udalo mi sie uskladac do tej pory...
termos:
Tutaj masz znowu zbyt wysokie int.
Według mnie powinieneś jedynie zachować kolejność atrybutów : perc/int/will/mem/char przy czym ten ostatni w idealnej sytuacji powinien być wyraźnie niższy ( Caldari/Achura - 3 ). Pozostałymi sprawami się nie przejmuj, tak naprawdę rasa to już prywatne preferencje co do tła fabularnego i avatarów. Oczywiście wybór rasy będzie miał wpływ na czas skilowania ale i tak, wiem to z autopsji, nie uda ci sie wykorzystać maksymalnie tego co będziesz miał. Po prostu wcześniej czy później zapomnisz o skillu złapie cię długie DT czy skończy ci się tc a ty zapomnisz ustawić long skilla.
p.s. Na każdym swoim charze straciłem około miesiąca skilowania
Ezrael:
Mam pytanko co do misji, prawda jest ze jak robie misje na terenie np guristasow to mam misje glownie wlasnie na nich?
jak chcialbym robic sobie misje dla zupelnie innego corpa to musze znowu zaczynac od poczatku czyli od misji lvl1 czy jest jakis patent na przeskoczenie do agenta z innego corpa ?
Pozdrawiam,
Ezrael.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej