Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions 2
zbigniewcichon:
Ezrael Tak
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Ezrael w Stycznia 01, 2008, 20:23:49 ---Glupie pytanie :)
Jak mam na przyklad skila co bedzie mi sie robil 30dni moge nie oplacic jednego abonamentu i za miesiac reaktywowac konto i skill mi sie w miedzy czasie zrobi ? (oczywista sprawa ze grac nie moge)
--- Koniec cytatu ---
Odpowiedź dostałeś a pytanie wcale nie jest głupie. Jeśli wiesz, że nie będziesz grał przez miesiąc (wakacje itp.) to ustaw długiego skilla (np. Caldari Titan level 5) i zawieś konto.
Christoforos:
Między mną a innym byłym członkiem mojej korporacji zaistniał konflikt. Nawet dosyć spory. Nie należę do osób, które dają sobie w kaszę dmuchać i chciałem ustawić się z tym typkiem, żeby powalczyć. Ten cały czas mnie unika. Więc wpdałem na pomysł, że mógłbym napisać petycję, że gościu sprzedaje iski czy coś w tym stylu. Jeśli napiszę, że dostawałem od niego eve-maile z porpozycjami handlu iskami to CCP może to jakoś sprawdzić? Albo co mi mogą zrobić, jeśli okażę się, że to nie była prawda?
Xarthias:
Coś za mocno kombinujesz koleś. Wyluzuj, to tylko gra. A za takie fałszywe oskarżenia można zarobić to, co koleś zarobiłby, gdyby były prawdziwe.
Ellaine:
CCP ma technicznie moc sprawdzic wszystko co sie dzieje na ich serwerze - czyli eve-maile, logi z chatów etc. Nie mają oczywiście mocy sprawdzić twojej skrzynki na gmailu i innym onecie i twoich logów na GG. Procedura dochodzenia jest zamknięta i powolna a CCP zasadniczo woli nie zbanować przestępcy niż zbanować niewinnego, dlatego zasadniczo wymaga solidnych dowodów winy (zapewne właśnie ze względu na takich geniuszów jak ty).
Handel iskami ze znajomymi jest zasadniczo niemożliwy do wyśledzenia, przecież kolega z korpa mógł ci te iski dać z sympatii. Dopiero przelewanie isków dziesiątkom obcych osób i aukcja na ebayu (można zrobić zakup kontrolowany, nie wiem czy CCP to robi) to mocne argumenty na bana :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej