Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions 2

<< < (38/65) > >>

Zaafiel:
chcąc jak najlepiej wyprobowac eve w trakcie triala postanowiłem dotknąć wszystkiego ;p
oto sytuacja:
latam sobie po pasach najtańszym fitem slashera z paroma rzeczami  w cargo, widze pełne wraki po piratach i nikogo w okolicy, podlatuje, zbieram rzeczy ignorując ostrzezenie o tym ze nie moje :p i warp do nastepnego pasa, po chwili oczywiscie zjawia sie miły gość swoim cepem, namierza mnie, ja namierzam jego, jak mozna sie tego spodziewac nastepuje nie za dluga wymiana ognia po czym POP i siedze sobie w jajku ;p chwile pogadalismy bo ciekawilo mnie czy jak dostaje informacje ze ktos okrada mu wraki podane jest tam dokładne polożenie, dowiedziałem się że nie, i ze miałem najzwyczajniej pecha bo znalazł mnie w pierwszym pasie do jakiego sie warpnal, no i wszystko ok. z tym ze jedna rzecz jaka mnie zasanowiła a o ktora zapomniaem spytać, to że po zestrzeleniu mnie cały czas migał na czerwono...czy to oznacza, że mogłem probowac sie odgryźć (oczywiście czysto teoretycznie :p)?

Goomich:

--- Cytat: Za'afiel Fraway w Stycznia 01, 2008, 16:43:40 --- po zestrzeleniu mnie cały czas migał na czerwono...czy to oznacza, że mogłem probowac sie odgryźć (oczywiście czysto teoretycznie :p)?

--- Koniec cytatu ---

Tak, póki miga, to możesz.

Ellaine:
Dlatego mozna zrobic tak:
1. klikamy na trojkacik przy overview
2. wybieramy settings
3. zakladka appearance
4. pod-zakladka bacground
5. na dole - zaznaczamy pilot has neutral standing
6. prawym przy kolorku, wybieramy red
7. prawym przy kolorku, wybieramy toggle blink

Tada, mozemy strzelac do wszystkich w imperium! :D

Skeer:
I co z tego? CONCORD nie będzie pytał, czy to umyślne ataki, czy tylko overview masz tak ustawiony...  ;)

Ezrael:
Glupie pytanie :)
Jak mam na przyklad skila co bedzie mi sie robil 30dni moge nie oplacic jednego abonamentu i za miesiac reaktywowac konto i skill mi sie w miedzy czasie zrobi ? (oczywista sprawa ze grac nie moge)

Ezrael.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej