Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions 2
Ezrael:
Ja nie znam, nie widzialem zadnego modulu do zmniejszania signature radius...
Teraz pytanko ode mnie:
wyskilowalem sobie BSa do robienia lvl4 misji i teraz sobie mysle co dalej...
Warto sie pchac na Dreada/Carriera ? posiadanie czegos takiego da mi jakies
wyjatkowe mozliwosci ?
Skilowanie tego to lekko liczac 80d + jakies skile do weaponow
w tym czasie bym sobie zaczal alta do miningu/industry
Warto czy nie warto sie w to bawic?
Pozdrawiam,
Ezrael
Mac Dercad:
Na mój, noboowski mimo wszystko rozumek, capitale przydadzą się tylko, jeśli jesteś lub masz zamiar wkrótce zostać członkiem sojuszu operującego w 0.0.
NeX:
Wejdź w prostym kierunku w BS T2. Skile dopakują wszystko co byś nie robił. Marauder na misje się przyda, a Black Ops to piękna zabawka dla młodych gangsterów z ambicjami. Dzięki skilom wymaganym do tych BS wpadną ci łatwo po drodze inne mniejsze shipy. Wkrótce się przekonasz, że większość korporacji przychylniej patrzy na graczy z tanimi statkami, a ty będziesz je miał na świetnych skilach. Zawsze więcej radochy :P
Natomiast Twoje BSy bez wzgledu czy będą wykorzystane przez korp, to Tobie zapewnią najlepszy zwrot inwestycji. Capitale potem będziesz miał na splunięcie. Wystarczy dronki na high level klepnąć i jak masz paliwo i kolegów, to latasz. Jak nie, to sobie wywoskujesz maraudera i też się pobawisz :)
Goomich:
--- Cytat: Christoforos Jacob'Makaj w Grudnia 30, 2007, 12:59:32 ---Jest jakiś skill/moduł który zmniejsza Signature Radius?
--- Koniec cytatu ---
Interceptors - ale tylko cepom
Ragnarok - ale to trochę nieporęczna zabawka jest.
Implanty Halo.
Christoforos:
Da się jakoś wyłączyć w grze skrót klawiszowy do pisania kursywą? Bo cały czas mi się ten szajs włącza, a w opcjach nie znalazłem tego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej