Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions 2

<< < (36/65) > >>

Christoforos:
Mam jeszcze jedno pytanko: zastanawiałem się nad wyskillowaniem missile launcherów jako dział "wsparcia" (bo głównie używam autocannonów). Z tego co czytałem na tym forum i w grze, spodobały mi się FoFy - przydają się na PvP? Czy będzie tak, że będą strzelać w każdego kto tylko się nawinie?

Pozdrawiam.

Goomich:

--- Cytat: Christoforos w Grudnia 28, 2007, 15:33:56 ---Mam jeszcze jedno pytanko: zastanawiałem się nad wyskillowaniem missile launcherów jako dział "wsparcia" (bo głównie używam autocannonów). Z tego co czytałem na tym forum i w grze, spodobały mi się FoFy - przydają się na PvP?

--- Koniec cytatu ---

Obejrzyj sobie relację z ostatniego turnieju, tam FOFy były w ciągłym użyciu.
http://www.eve-online.tv/tournament.aspx

--- Cytat: Christoforos w Grudnia 28, 2007, 15:33:56 ---Czy będzie tak, że będą strzelać w każdego kto tylko się nawinie?

--- Koniec cytatu ---

Zdaje się, że strzelają w najbliższy cel.

Ronin:
Nie robcie nowemu wody z mozgu i nie pokzajcie turniejow... turniej ma sie do realnego pvp jak piesc do ryja... a co do lagu to stwierdzilem prawie niezniszcalny, a dopoki nie lata na fleet batle to zupelnie niezniszcalny bez bardzo dobrego trapu...

Goomich:

--- Cytat: Roninek w Grudnia 29, 2007, 12:39:48 ---Nie robcie nowemu wody z mozgu i nie pokzajcie turniejow... turniej ma sie do realnego pvp jak piesc do ryja...

--- Koniec cytatu ---

Ale nigdzie indziej nie zobaczysz tylu FoFów w akcji. :P

Christoforos:
Jest jakiś skill/moduł który zmniejsza Signature Radius?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej