Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions 2

<< < (29/65) > >>

Goomich:

--- Cytat: Christoforos w Grudnia 23, 2007, 21:25:00 ---Przeglądałem sobie dział science (skille) i kilka z nich mnie zaciekawiło, co to za mutowanie DNA?
Do czego się przydaje, jak się to robi?
--- Koniec cytatu ---
\

Chodzi ci o Genetic Engineering? Tym się nie przejmuj, tego nie ma w grze.

--- Cytat: Christoforos w Grudnia 23, 2007, 21:25:00 --- I co to za skille Wun Yang Techology, albo Sleeper Technology? Pzdr.

--- Koniec cytatu ---

To są skille, które pozwalaja budować z blueprintów znalezionych w COSMOSie.
Talocanie, YAN JUNG, Sleeperzy oraz Takhmahl, to starożytne, dawno wymarłe rasy, które żyły w Eve. Jakiś czas temu, devsi odgrażali się, że tech3 bedzie oparte na ich technologi, więc jak masz ochotę spędzić najbliże 2-3 lata na skilowaniu wyłacznie industry i science (także trochę mechaniki), to możesz się już zacząć przygotowywać.

Ellaine:
Zasadniczo nie wiadomo czy te 4 rasy to nie byly ludzkie cywilizacje ktore upadly miedzy zamknieciem Eve gate a dzis - mialy na to kupe czasu. W sumie nic nie wiadomo i wszystkiego mozna sie domyslac ;)

Christoforos:
Fituję właśnie Stabbera do misji i zastanawiam się nad działkami (mam 5 hi slotów wolnych) chciałbym zamontować Medium Projectile Turrets i myślałem o takiej konfiguracji - jedno działko z zasięgiem ok. 30 km, jeden autocannon z zasięgiem ok. 2000 m na raty, które za blisko podlecą i 3x 650mm z zasięgiem ok 15 km. Wszystkie Tech I. Chociaż zastanawiam się czy ma to sens, bo ze skillami z działu Navigation, 10MN AB II, i kilkoma modułami na low poprawiającymi szybkość (też tech II) wyciągnę około 1000 m/s, więc może 5 działek 720MM z zasięgiem na 30 km, bo i tak raty do mnie nie podlecą bliżej jak będę jednocześnie uciekał. Moglibyście mi poradzić? Pzdr.

P.S. Cruiserem mam szanse na misjach lvl 3?

Skeer:
Szanse masz. Ale BCem wygodniej.

Działka w miarę jednolite, żeby się nie męczyć z szukaniem optymalnego zasięgu dla wszystkich naraz  :buck2:

Christoforos:
Mam problem z Power Gridem, zostaje mi 704 do podziału na cztery działka medium projectile. Policzyłem ich wymogi i ułożyłem 5 konfiguracji:

Pierwsza wersja:
4x 425MM Medium ‘Scout’ Autocannon I

Druga wersja:
3x 650MM Medium ‘Scout’ Artillery I
1x 220MM Medium ‘Scout’ Autocannon I

Trzecia wersja:
2x 720MM Medium ‘Scout’ Artillery I
1x 650MM Medium ‘Scout’ Artillery I

Czwarta wersja:
2x 720MM Medium ‘Scout’ Artillery I
2x 220MM Medium ‘Scout’ Autocannon I

Piąta wersja:
2x 650MM Medium ‘Scout’ Artillery I
1x 720MM Medium ‘Scout’ Artillery I

Na działka Tech II nie mam skilli. Jeśli ktoś nie jest zorientowany to Autocanonny mają zasięg koło 2500 metrów, 650MM na jakieś 18 km, a 720MM na jakieś 25 km. Oczywiście im większy kaliber tym mocniej, ale wolniej wali (w tym przypadku od 5s do 15s). Na którą konfigurację się zdecydować? Latam Stabberem (cruz matarski), postawiłem na tank shieldem i na prędkość i zwrotność (AB II, Inertia II, Nanofiber II, Overdrive II) - chciałbym robić nim misje bojowe lvl 2 i 3. Dziękuję i pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej