Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions 2

<< < (28/65) > >>

Kalressin:
Ciekawe 2 lata w grze z tym skrutem i jeszcze nikt sie ze mna tym fekalnym skojazeniem nie pochwalil.
Swoja droga lepiej Albi nie pij wodki z nerwowymi ludzmi. :D

Ellaine:
Moze nikt nie pil tyle, na trzezwo tez nie mam zastrzezen ;)

Farin:

--- Cytat: Kalresin w Grudnia 21, 2007, 21:21:49 ---Zadnych statkow wiekszych niz cruiser, zadnych statkow t2, zadnych industriali i o ile pamietam zadnych przelewow na konta innych charow. Do tego brak mozliwosci skillowania roznych skill ( pisze w ich opisie ). Chyba tez nie mozna robic kontraktow ale tego nie jestem pewny. Ale to w sumie maly problem bo przez 2 tyg jedyny statek jaki mozna sensownie wyskilowac to cruiser ( a i to nie bardzo ). Tylko brak industriali jest problemem dla gornikow bo jest sie skazanym na ninja mining.

--- Koniec cytatu ---
Dzieki za szybką odpowiedź - jak rozumiem, te ograniczenia działają również jak się trial przedłuży za pomocą GTC kupionym na allegro.

NeX:
  Bez wzgledu w jaki sposób przedłużysz triala, to automatycznie stajesz sie właścicielem pełnoprawnego konta bez jakichkolwiek ograniczeń. Ewentualne przerwanie opłat jedynie uniemożliwia logowanie, ale konto pozostaje pełnowartościowe, a nawet skiluje to co zdążyłeś aktywować przed zablokowaniem dostępu. Dlatego warto przedłużyć triala i wracać do gry gdy ma się na to ochotę.

Christoforos:
Przeglądałem sobie dział science (skille) i kilka z nich mnie zaciekawiło, co to za mutowanie DNA? Do czego się przydaje, jak się to robi? I co to za skille Wun Yang Techology, albo Sleeper Technology? Pzdr.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej