Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions 2

<< < (30/65) > >>

Skeer:
Jeśli Ci brak PG, to podnieś Engineering (i tak prędzej czy później będziesz musiał do 5 wyskillować), dociągnij do Advanced Weapon Upgrades - zmniejsza obciążenia PG od dział, chyba jeszcze Energy Grid Upgrades pozwala na oszczędność PG.

Co do setupów na hi - nie znam się na matarach, ale zalecam jednolitość. Żadnych kombinacji AC/Arty, bo jest to nieefektywne. Albo AC i latasz od npca do npca, albo arty i trzymasz dystans. Wybór należy do Ciebie  :)

Christoforos:
Czemu missle launchery nie mają napisanego maks. zasięgu? Mają jakiś zasięg poniżej którego nie trafiają? Chodzi mi o heavy.

Wilk:
Zasięg mają wystrzeliwane pociski (w tym przypadku missile) a wyliczasz go mnożąc max prędkość i czas lotu. Trudno by tuba wyrzutni miała jakiś zasięg :)

misao:
ma zasieg. jest to dlusc tuby+ dlugisc twoich rak >_>

Christoforos:
Mam taki dziwny problem: mam na statku 4x 425MM Medium ‘Scout’ Autocannon I i amunicję zmniejszającą zasięg o 50% - po zmianie mam 1200 m. Kiedy walczę z NPC to nawet jeśli jestem w zasięgu skutecznego strzału (te 1200m) to cały czas mam informacje o tym, że pudłuję. Zupełnie nie mam pojęcia skąd to się bierze. I to obojętnie czy strzelam do fregaty czy cruisera. Macie jakiś pomysł?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej