Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions 2
Kalressin:
lol, no to nie wiedzialem.
Ezrael:
Wracajac do mojego pytania :)
lvl4 misje quality 18 w 0.82 secu czy lvl4 quality 8 w 0.52 secu ?
Ezrael.
Tekashi Kovacs:
0.1 ss = około 10 efective quality z tego co wiem, czyli ten w 0.8 musiałby mieć teoretycznie około 48 efective quality żeby płacić tyle co ten w 0.5, a taki w ss 1.0 +50 żeby płacić tyle co -20 z 0.5.
NeX:
Bounty za RATy też rośnie w miarę obniżania sec, ale specjalnie bym się nie jarał takimi promilami. Misje robić najlepiej tam gdzie wygodnie i szybko da się opchnąć stuff. Czyli parę jump od jakiegoś huba
Hakiru:
Jak widać jestem tu nowy, pierwszy post. :) Mam za sobą dwa konta trialowe. Pierwsze to był Amarr w karierze Military, a drugi gostek był Caldari przede wszystkim bawiłem się w górnika nim. Chciałbym teraz po raz trzeci załorzyć Trialowe konto, tym razem jednak mam kasę przyszykowaną na GTC. Skoro chcę zrobić postać, która będzie pracować łowca nagród, to która z tych dwóch ras: Caldari czy Amarr lepiej się do tego nadają ? Napewno wybiorę karierę MIlitary. ( A może Cover Ops, się lepiej do tego nadaje?) Po prostu nie chcę zmarnować kasy i czasu.
Skoro wybiorę Amarr, ( bo lubię tą rasę, przemawia do mnie ich historia, straszny klimaciaż ze mnie :D ) to dlaczego mam mało inwestować w Will power, chyba na tym przede wszystkim opiera możliwość latania statkami. Do tej pory szkoliłem przede wszystkim Cruiser no i Destroyer, żeby móc latać tymi statkami. Miałem zawsze jakiś cel, zdobycie lepszego statku :) . Jak według was powinny wyglądać staty takiej postaci. Może ktoś z was mi je rozpisze, opierając się na podstawce: Amarr + Military lub Caldari + Military.
Fajny pomysł z tą korporacją dla n00bów, będę się musiał podłączyć. :)
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pomoc.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej