Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polski zjednoczony ally

<< < (9/29) > >>

Fedajkin:
Krótko za dużo żółci i prywaty wśród polaczków... niestety... :(

Maxima:

--- Cytat: Deaell Portt w Październik 09, 2007, 01:44:23 ---Zolthar nie obraz sie, ale popatrz ingame jaki TAX ma Koshaku. Teraz mamy 50%, ale wczsniej mielismy 100%. Ustaw w jakimkolwiek polskim korpie taki tax i zobaczysz co sie bedzie dzialo. Dla mnie Eot poniewaz ta dyskusja nie spowoduje, ze ja zmienie zdanie, albo TY je zmienisz poniewaz mamy odmienne spojrzenia na te sprawy. Co do Coven to nie jest mi taki to obojenty alians i cos tam wiem (ptaszki mi cwierkaly). W kazdym razie nie jest to tak rozowo jak przedstawiasz. No, ale nie chce ci zarzucac e-peena bo rozumiem, ze kazdy swojego broni. Wiec peace and fly safe m8.

--- Koniec cytatu ---

Rozowo nie jest nigdzie ale jak do tej pory lojalnosc i checi trzymaja c0ven w jednej kupie a okazji do rozbica go bylo juz sporo.
Podatek 50% to nic strasznego natomiast kazdy ceo z glowa slucha swoich pilotow i jak potrzeba to podatek jest i 0% zeby ludzie sie szybko podpasli po stratach czy kiedy komus potrzebna kasiora na TC.

Mitzrael:
Myślę że wszyscy powinni umieć walczyć (nawet nie walczący wiele na co dzień PVP), czyli godziny wylatane PVP i w gangach). W przypadku zagrożenia wszyscy są potrzebni dodatkowo zdobywa się doświadczanie  które pozwala przetrwać. Bo nagle, kiedy przychodzi oblężenie ktoś mówi że nie leci bo do tej pory kopał i więcej nic nie robił. Oczywiście są osoby w korpach bardzo zasłużone industrialnie. Głównie chodzi o świadomość - jestem gotów oddać życie za kolegę z aliansu/korpa. A bywają przypadki różne (jest na bramie 50 osób wpada zorganizowany gang 15 osobowy i większość wieje :) ). Wydaje mi się że nawet 400 osobowy zorganizowany Alians może dokopać największym plus być cenionym.
PS. Wiele razy było już widać że masa ludzi na siłę daję wręcz przeciwny efekt do zamierzonego.

Maxima:
Swiete slowa :P latac musi kazdy  :knuppel2:

vulor:

--- Cytat: Zabijucha w Październik 09, 2007, 01:05:47 ---Wybacz, Zolthar ale tak nie inaczej to wcześniej ująłeś to ,dlatego tak napisałem. Piszesz teraz  ze trzon industrialny ma prawo bytu w aliansie  czyli zgadzamy się.  Ja tylko chciałem zwrócić uwagę, że często niektórzy nie rozumieją i nie szanują  stylu gry innych graczy i nie piłem tu do nikogo konkretnego.
To ,ze wszyscy muszą bronić ally w chwili największego zagrożenia to oczywista oczywistość

--- Koniec cytatu ---
Oczywisa oczywistoscią jest, że jak trzon industrialny zabierze się za pvp dopiero w chwili największego zagrożenia to caly alians dostanie  :krzeslo: i bedzie po aliansie.

Trzon pvp który jak trzeba to kerbirzy poradzi sobie znacznie lepiej, niz  trzon industrialny, który zabiera się za obronę sojuszu. Nie sądzę też, żeby trzon industrialny chętnie zarabiał kasę i budował statki, a następnie oddawał to ludziom od pvp za free (chyba, że sa to same alt trzonu pvp). W wyniku tego tzw. trzon industrialny staje się w sojuszu zbędny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej