Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-
ArchenTheGreat:
Krall Amarr opuścił swoich kolegów z YW i uciekł do MC licząc na wydostanie swoich statków. MC jest niebieskie dla TRI ale ponieważ jest to zachowanie nieakceptowalne z naszego punktu widzenia Krall Amarr jest KOS niezależnie od aliansu, do którego ucieknie.
Nienajlepszy przykład dla innych członków YW.
Venzon 2003:
;D
Venec:
A to drań ;D
Ace:
FLAME BEGINS HERE!
ArchenTheGreat
Takiego rodzaju robaka jak ty nie znoszę najbardziej na świecie. Puszysz się XXX i wypisujesz takie pierdoły, że się XXX słabo robi. Złapałeś XXX kogoś za cohones, że tak się bujasz? Nie złapałem nawet wątku tego topicu, ale przeczytałem kilka postów i już mi się zwracac obiad zachciało. Reasumując, jak masz zamiar robić tu na kimś wrażenie swoimi postami to proponuje lizać pupę na forum tri!
Ace, wiesz, ze cie lubie, ale przynajmniej sie postaraj :) Dalem Ci przyklad lekko modyfikujac twoj post :) Pamietaj, nie wolno sie denerwowac, bo serduszko sie zmeczy i co? ;)
Coldim:
--- Cytat: ArchenTheGreat w Października 11, 2007, 09:52:01 ---Krall Amarr opuścił swoich kolegów z YW i uciekł do MC licząc na wydostanie swoich statków. MC jest niebieskie dla TRI ale ponieważ jest to zachowanie nieakceptowalne z naszego punktu widzenia Krall Amarr jest KOS niezależnie od aliansu, do którego ucieknie.
Nienajlepszy przykład dla innych członków YW.
--- Koniec cytatu ---
Czytac:
Tchorz Krall Amarr uciekl z podwinietym ogonem zostawiajac swoich wiernych przyjaciol i wyznawcow dla prywaty jaka jest wydostanie promila swoich assetow(badz czesci dziesietnych promila). Tri, postepujac zgodnie z kodeksem bushido, Art of War wyrytym w pamieci, i ze slowami "Pod jednym niebem" na ustach, nie moglo pozostac obojetne na takie zachowanie i ustawilo ronina na minus. :2funny:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej