Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-

<< < (14/37) > >>

Venec:
 :2funny:

poconick2:
Różne są ludki grające w tą grę i różne mają podejście, Archen jest jednym z wielu. Niech sobie pisze. Muszę przyznać, że wkurzał mnie na początku, ale zastanowiłem się nad tym dłużej, to tylko gra, każdy ma swoje podejście. W RL może to być fajny gość. Jest tutaj oryginalny i to mi się podoba, inne spojrzenie, jakaś różnorodność, może zabawę w grze widzi inaczej. Wydaje mi się, że ma nawet jakieś zdrowsze podejście od wielu z nas do tej gry, bawi się tym co się dzieje, takie RPGowe czy coś w tym stylu. A z drugiej strony tak sobie myślę, że jest jak poseł Kurski z PiSu, złotousty siewca propagandy ;) Przynajmniej jest co poczytać, bo albo flejmik, albo coś innego się urodzi wokół jego osoby ;)

Hastrabull:
Archen,
rozumiem, ze twoj post mial na celu psychologiczne uderzenie w polskie corpy YouWhat. No coz. troszke sie nie udalo jak widzisz :) Ogolnie my mamy to pomiedzy posladkami. Jeden koles mniej, trudno. zostalo ile, 2K innych?  Niewazne, ze dobry strateg. pojawia sie nowi i go zastapia, na pewno.

poki co walka trwa a TRI ugrzezlo. jakos nie widac tego waszego blietzkriegu. jest za to powolne, zmudne, nudne żąglowanie POSami. Bez funu. Powodzenia w utrzymywaniu wysokiego morale :)

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Hastrabull w Października 11, 2007, 11:41:03 ---poki co walka trwa a TRI ugrzezlo. jakos nie widac tego waszego blietzkriegu. jest za to powolne, zmudne, nudne żąglowanie POSami. Bez funu. Powodzenia w utrzymywaniu wysokiego morale :)

--- Koniec cytatu ---

Mechaniki gry nie przeskoczymy. Jeśli trzeba poczekać na zmianę sova to nijak się tego nie da przyspieszyć. Oczywiście jest to nudne ale jakoś to przeżyjemy. Jak to ktoś na TS dzisiaj powiedział: CCP powinno dadawać NPC do niebronionych POSów żeby ich zdejmowanie nie było takie nudne.

Co do psychologicznego uderzenia: nie to było celem. Najwyraźniej morale jest już i tak niskie skoro wierchuszka ucieka. Chodziło mi o ukrócenie ewentualnych spekulacji dlaczego TRI strzela do niebieskich. Krall wielokrotnie usiłował wydokować się z L-C, jego nowi koledzy z MC podobno (byłem offline więc to informacje z drugiej ręki) pomagali mu zabierać jego rzeczy ze stacji. MC zostało poinformowane, że Krall jest KOS.

Ace:

--- Cytat: Ace w Października 11, 2007, 11:15:41 ---

Takiego rodzaju robaka jak ty nie znoszę najbardziej na świecie. Puszysz się XXX i wypisujesz takie pierdoły, że się XXX słabo robi. Złapałeś XXX kogoś za cohones, że tak się bujasz? Nie złapałem nawet wątku tego topicu, ale przeczytałem kilka postów i już mi się zwracac obiad zachciało. Reasumując, jak masz zamiar robić tu na kimś wrażenie swoimi postami to proponuje lizać pupę na forum tri!

--- Koniec cytatu ---

COHONES po prostu mnie rozwaliło :) Dawno, się tak nie uśmiałem. Spadłem z krzesła. Chyba dostaniesz u nas moderatora i będziesz modyfikował posty. Hastra RULEZ!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej