Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-

<< < (5/37) > >>

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Coldim w Październik 07, 2007, 10:10:49 ---KAZDY jeden gang w ktorym bylem a ktory przelatywal przez terytorium tri zostal zblobowany przynajmniej 2:1

--- Koniec cytatu ---

To raczej normalne gdy wlatujesz do czyjejś przestrzeni. Gdy lecimy do regionów MM/RZR też dostajemy bloba większego niż nasz gang.

Wczoraj padł jeden z carrierów YW próbujący postawić POSa. Potem padł gang usiłujący odgonić nas od tego POSa:
http://triumvirate.zoop.com.au/?a=kill_related&kll_id=666

Przez cały czas w L-C YW miało dwukrtoną przewagę liczebną. Sądziłem, że zorganizują większą flotę.

Gregorius:

--- Cytuj ---To raczej normalne gdy wlatujesz do czyjejś przestrzeni. Gdy lecimy do regionów MM/RZR też dostajemy bloba większego niż nasz gang.
--- Koniec cytatu ---

Archen - w takim razie zapodaj jakiś KB, gdzie RZR/MM wam spuszcza lanie (albo odwrotnie). Ja z tego co widzę, to wy po prostu jesteście znajomkami i macie ciągle "+". Wyprowadź mnie z błędu, jeśli się mylę.

Ronin:
Mylisz sie... jakby byli znajomkami to by nie zabili MM matki :P Ale post Devy jest bezsensowny :) . Przeciez to oczywiste ze broniac swojego terytorium wsytawia sie duzo wieksze gangi niz atakujace. Powod dla ktorego TRI tak naprawde zaatakowalo YW nie jest oczywisty, nie znam go choc mam swoje teorie :) . BTW GF wczoraj gdyby nasz fc byl troche bardziej kompetentny to by sie moglo skonczyc inaczej.

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Gregorius w Październik 07, 2007, 10:35:41 ---Archen - w takim razie zapodaj jakiś KB, gdzie RZR/MM wam spuszcza lanie (albo odwrotnie). Ja z tego co widzę, to wy po prostu jesteście znajomkami i macie ciągle "+". Wyprowadź mnie z błędu, jeśli się mylę.

--- Koniec cytatu ---

A wpisz-że sobie Triumvirate w okienku szukania w KB Morsus Mihi to nas znajdziesz (nasz KB padł i nie wiem jak bardzo kompletny jest zapasowy). Ostatnio MM zdaje się nawet stracił mothershipa przez nas.

Asmodeus:

--- Cytat: Roninek w Październik 07, 2007, 15:09:32 ---Mylisz sie... jakby byli znajomkami to by nie zabili MM matki :P Ale post Devy jest bezsensowny :) . Przeciez to oczywiste ze broniac swojego terytorium wsytawia sie duzo wieksze gangi niz atakujace. Powod dla ktorego TRI tak naprawde zaatakowalo YW nie jest oczywisty, nie znam go choc mam swoje teorie :) . BTW GF wczoraj gdyby nasz fc byl troche bardziej kompetentny to by sie moglo skonczyc inaczej.

--- Koniec cytatu ---

Czekaj. U gory jedna osoba przed sekunda plakala ze "tri w deklein blobuje 2:1 i nie walczy fair". Teraz ty tlumaczysz sie ze "YW blobuje bo sie broni". A co do faktu. Bylo 6 osob w gangu, okolo 20 YW zablokowalo ich w C4C. Ruszylismy gangiem okolo 15 osob odbic naszych. Wpadlismy, zlapalismy scorpa, polaczylismy gangi. Razem bylo 20-22 osoby. Czekalismy jakies 30-40 minut na kontre (C4C + L-C razem mialo okolo 140 osob), ale jedyne co zobaczylismy to poprzedni gang (ten co blokowal droge ucieczki) przeskakujacy na szybkiego do C4C. Scout dal troche swiatla na sytuacje "gang zadokowal w C4C". Super.

Powod ataku jest taki sam jak kazdy inny - jest tu NUDNO. A nie widzi mis ie latanie 70+ jumpow aby zabic cokolwiek (chociaz nasze roaming gangi sa fajne, to czasami czlowiek nie ma czasu aby tulac sie 6-8 godzin po okolicy aby dorwac 1-2 kille... to vide nasz wypad to fountain :S).

Co do walki z morsus - o ile mnie pamiec nie myli jakis miesiac (?) temu (juz po naszym ataku na BKG) flota tri dostala lekki wpierdziel od MM w okolicach Venal. Nie znam dokladnych rezultatow bo spalem wtedy, a KB na razie lezy.

Co do aktualnych walk to nie wiem, na razie nie gram bo real mi sie zdeka zwalil na glowe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej