Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-
Asmodeus:
Uhh... nie bylo mnie tu od wiekow.
Powiem tak - TRI szuka jakiejkolwiek walki. jak do tej pory bylismy w C4C, L-C i okolicach gangami 10-20 osob i albo YW bloba puszczalo (ostatnio jak lecialem to 6 naszych bylo zblobowanych przez okolo 20 YW) albo sie chowalo.
Teraz wybor jest prosty: albo walczycie, albo tracicie teren. Gdybyscie byli aktywni, podejrzewam, ze nikt nie pomyslalby o atakowaniu POSow bo jest to nudne. Ale ze sytuacja wyglada jak wyglada... to sa efekty.
Edit:
Z tresci wynika wprawdzie, że jesteś aktywnym członkiem sojuszu Triumvirate, ale póki odpowiednie informacje - wymagane na tym podforum - nie pojawia się się w twoim podpisie bądź/i profilu nastepne posty będę usuwał.
Przypominam: Nick z gry / Korporacja / Sojusz.
Pozdrawiam - V.
Voulture:
--- Cytat: ArchenTheGreat w Październik 06, 2007, 20:28:36 ---
--- Cytat: Maxima w Październik 06, 2007, 14:54:37 ---Ja tam nic nie mowie ale ekhm...Archen primary :P
--- Koniec cytatu ---
A nie lepiej jakiegoś FC? :-)
--- Koniec cytatu ---
Każdy ma jakieś swoje priorytety w tej wojnie, wy chcecie ziemi, Y nie chce jej oddac, a my... :P
Maxima:
--- Cytat: Voulture w Październik 06, 2007, 22:37:14 ---
--- Cytat: ArchenTheGreat w Październik 06, 2007, 20:28:36 ---
--- Cytat: Maxima w Październik 06, 2007, 14:54:37 ---Ja tam nic nie mowie ale ekhm...Archen primary :P
--- Koniec cytatu ---
A nie lepiej jakiegoś FC? :-)
--- Koniec cytatu ---
Każdy ma jakieś swoje priorytety w tej wojnie, wy chcecie ziemi, Y nie chce jej oddac, a my... :P
--- Koniec cytatu ---
Archen primary? :P
vulor:
Zawsze jak widzę kogoś znajomego, to jest primary :P
Coldim:
--- Cytat: Deva Blackfire w Październik 06, 2007, 22:34:58 ---Uhh... nie bylo mnie tu od wiekow.
Powiem tak - TRI szuka jakiejkolwiek walki. jak do tej pory bylismy w C4C, L-C i okolicach gangami 10-20 osob i albo YW bloba puszczalo (ostatnio jak lecialem to 6 naszych bylo zblobowanych przez okolo 20 YW) albo sie chowalo.
Teraz wybor jest prosty: albo walczycie, albo tracicie teren. Gdybyscie byli aktywni, podejrzewam, ze nikt nie pomyslalby o atakowaniu POSow bo jest to nudne. Ale ze sytuacja wyglada jak wyglada... to sa efekty.
--- Koniec cytatu ---
ZOMG... Rybka mnie czemu tri przylecialo sobie do -Y-, ale wasza propaganda to poprostu komizm... TRI nigdy nie walczy bez przewagi liczebnej i pewnosci ze wygraja bez problemow, KAZDY jeden gang w ktorym bylem a ktory przelatywal przez terytorium tri zostal zblobowany przynajmniej 2:1 wiec nie placzcie juz ze was blobowano i funu nie mieliscie... Ogolnie zabawnie sie czyta posty by TRI, dobrze wam idzie a placzecie jak 3latek ze mleka nie dostal. anyway cu w grze
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej